ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ζεζουάλδο σε στηρίζω..."

Αλαφούζος: "Ζεζουάλδο σε στηρίζω..."

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα Πανθρακικός-Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε τηλέφωνο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και του εξέφρασε την πλήρη στήριξη του.

Ασπίδα προστασίας στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ύψωσε ο Γιάννης Αλαφούζος λίγη μόλις ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό και την ήττα του Τριφυλλιού. Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων θέλησε έτσι να προλάβει πράγματα και καταστάσεις.

Ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" επικοινώνησε με τον Πορτογάλο προπονητή μετά το τέλος του αγώνα και του έστειλε μήνυμα στήριξης: "Κλείσε τα αυτιά σου σε όσα ακούσεις και κάνε τη δουλειά σου όπως ξέρεις. Εμείς σε εμπιστευόμαστε".

Κατόπιν, του ζήτησε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα για τον Παναθηναϊκό: "Είσαι ο κατάλληλος για να πάρει την ομάδα από το χαμηλό σημείο που βρίσκεται και να την πας ψηλά, στο σημείο που της αξίζει. Μπορείς να το κάνεις".

Ψυχραιμία και στήριξη

Γενικότερα, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό βγαίνει ένα κλίμα ψυχραιμίας και ρεαλισμού. Οι άνθρωποι του αναγνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα της Κομοτηνής στοιχίζει πολύ στην ομάδα και την πάει πίσω, όμως δεν πρόκειται να λειτουργήσουν αντιποδοσφαιρικά.

Ξέρουν που ήταν ο Παναθηναϊκός πριν από λίγους μήνες, τι απόσταση διήνυσε και πόσες δυσκολίες έχει να ξεπεράσει ακόμα. Για αυτό, η ομάδα θα στηριχθεί και θα της δοθεί ο χρόνος να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει, ανεξάρτητα από τις αναποδιές που θα εμφανιστούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ