ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

Στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Εκδικάζεται την Πέμτπη (30/5) η έφεση του Παναθηναϊκού στη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Παρών ο Αλαφούζος, σιγουριά για την άδεια στο Τριφύλλι.

Ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ θα βρεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού.

Με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο, θα παρουσιάσει τον φάκελο με τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση και να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ εν όψει του πρωταθλήματος της Superleague για τη σεζόν 2013 - 2014.

Μεταξύ των διοικούντων του Παναθηναϊκού επικρατεί η σιγουριά ότι αυτή τη φορά η επιτροπή θα σταθεί στην ουσία και θα δώσει την έγκριση, αφού το πρωτοβάθμιο όργανο έκρινε με βάση τους τύπους και αγνόησε την πραγματικότητα.

Άλλωστε, το Financial Control Panel της UEFA έχει ζητήσει από τις επιτροπές των ομοσπονδιών να κρίνουν με βάση το πνεύμα του νόμου και όχι το γράμμα.

Μία πολιτική που δεδομένα ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, μειώνοντας το μπάτζετ του και προχωρώντας σε στρατηγικές επενδύσεις, όπως η απόκτηση προπονητικού κέντρου, η ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και η ενίσχυση της ακαδημίας του.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφές με στελέχη της ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης και θεωρεί ότι όλα τα κριτήρια πληρούνται από την ΠΑΕ. Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αναμένεται τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ