ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψαν Αλαφούζος και Τσακίρης για το "Απήλιον"

Υπέγραψαν Αλαφούζος και Τσακίρης για το "Απήλιον"
INTIME SPORTS

Έπεσαν την Τετάρτη οι υπογραφές ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για τη παραχώρηση του "Απήλιον" στον Παναθηναϊκό. Ενημέρωσε τους ανθρώπους του Πανιωνίου ο Τσακίρης ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται την Πέμπτη και η παρουσίαση την Δευτέρα.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν Τετάρτη (29/5) για τον Παναθηναϊκό με τους Γιάννη Αλαφούζο και Κωνσταντίνο Τσακίρη να υπογράφουν για τη παραχώρηση του "Απήλιον" στο Τριφύλλι με τους δυο ισχυρούς άνδρες να έρχονται σε οριστική συμφωνία μετά την συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, εξέτασαν τα συμβόλαια και έβαλαν τις υπογραφές τους και τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει η σχετική διαδικασία στις αρμόδιες εφορίες.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου ενημέρωσε τους ανθρώπους των "κυανέρυθρων" για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι του χρόνου δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το "Απήλιον".

Από εκεί και πέρα το πλάνο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προβλέπει ανακοίνωση της συμφωνίας την Πέμπτη (30/5) και παρουσίαση του νέου αθλητικού κέντρου του Τριφυλλιού την Δευτέρα (3/6).

Το είχε επισκεφθεί

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος πριν από μερικές μέρες είχε επισκεφθεί και είχε επιθεωρήσει το "Απήλιον".

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είχα διαβλέψει ότι δεν θα προχωρούσε η συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και ήθελε να είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση. Για αυτό είχε και κάποιες πρώτες επαφές με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη χωρίς όμως να έχουν βάλει τα πάντα στο τραπέζι.

Κάτι το οποίο έγινε την Τρίτη όταν στο... μαραθώνιο ραντεβού που είχαν οι δυο άνδρες συμφωνήθηκε τελικά η αγορά και όχι η μίσθωση του αθλητικού κέντρου από πλευράς του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ