ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη διάθεση του Ουζουνίδη και πάλι ο Κουτρουμπής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Ένα πρόβλημα λιγότερο έχει να αντιμετωπίσει πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς ο 48χρονος τεχνικός είδε τον Γιώργο Κουτρουμπή να τίθεται στην διάθεση του και να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της Παρασκευής (20/1).

Κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί στο νησί των "Φαιάκων". Αντίθετα οι Μολέντο και Μέστο έκαναν και την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του 48χρονου προπονητή.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της προπόνησης έγινε σε δυο γκρουπ καθώς όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Πλατανιά έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι πράσινοι θα προπονηθούν το Σάββατο νωρίς το πρωί και εν συνεχεία ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η σημερινή προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με πάσες και τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση έλαβε μέρος κανονικά και ο Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ οι Μολέδο και Μέστο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Όσοι ξεκίνησαν τον χθεσινό αγώνα με τον Πλατανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ