ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σταθερός στην πρόταση του για Σίλντενφελντ

Σταθερός στην πρόταση του για Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αλλάξει στάση στην περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ και αν δεν έχει άμεσα την απάντηση της Ντιναμό θα προχωρήσει τις άλλες περιπτώσεις που έχει στα σκαριά.

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να περίμεναν ευχάριστα νέα ή τουλάχιστον κάποια νέα που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο με την απόκτηση ή μη του Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά αυτό δεν έγινε. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής αλλά και ο εκπρόσωπος του ταξίδεψαν στην Αυστρία την Τρίτη με τον "Σίφο" να ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ντιναμό Μόσχας και παράλληλα έγινε μια κουβέντα για την αποδέσμευση του Κροάτη.

Η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι οι Ρώσοι έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους σε σχέση με την αρχική συμφωνία που υπήρχε με το τριφύλλι.

Από πλευράς πράσινων όμως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και η πρότασή που έχουν κάνει παραμένει συγκεκριμένη, επομένως όλα είναι στο χέρι των ανθρώπων της Ντιναμό για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Λογικά το θέμα θα τραβήξει 1-2 μέρες μέχρι να απαντήσουν και επισήμως στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τι σκοπεύουν να πράξουν. Αν κάνουν πίσω και την αποδεχτούν η υπόθεση θα προχωρήσει αλλιώς οι πράσινοι θα κοιτάξουν τις άλλες λύσεις που έχουν στα χέρια τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό δεν είναι αποφασισμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα καθώς πρέπει και αυτοί να δουν πως θα προχωρήσουν με την στελέχωση του ρόστερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ