ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκορ πρόκρισης για τη ρεβάνς

Σκορ πρόκρισης για τη ρεβάνς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας ως μόνο στόχο να προκριθεί στον ημιτελικό.

Στο Κύπελλο στρέφεται σήμερα (8/2) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Μέσω της διοργάνωσης επιθυμεί να διεκδικήσει έναν τίτλο, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League και να κλείσει θετικά μία σεζόν που εξελίσσεται πολύ άσχημα. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει πολύ καλά πόση σημασία έχει το Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό, συνεπώς θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα και θέλει σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Εξ’ ορισμού ο Αστέρας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος έχει πάρει αποτελέσματα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ηττήθηκε την Κυριακή στην Τούμπα με 3-2, αλλά ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ στο φινάλε με τον Πρίγιοβιτς.

Με δυνατή ενδεκάδα

Το πρώτο ερωτηματικό αφορά τον γκολκίπερ: θα διατηρηθεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ή θα παίξει ο Λουκ Στιλ, ο οποίος χρησιμοποιείται στη διοργάνωση. Στην τετράδα της άμυνας, οι επιλογές μοιάζουν δεδομένες: δεξιά ο Κουλιμπαλί, στο κέντρο οι Κουτρουμπής και Μολέντο και αριστερά ο Χουλτ.

Στη μεσαία γραμμή ο Ζέκα θα είναι ο αμυντικός χαφ και τη θέση δίπλα του διεκδικούν ο ντεφορμέ Λουντ και ο Ρέις. Ο Εμποκού και ο Βιγιαφάνιες θα παίξουν στα άκρα, ενώ στην επίθεση οι Κλωναρίδης και Μπεργκ θα συνθέσουν το δίδυμο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Την Τετάρτη η απόφαση για Μόλινς
Έμεινε εκτός αποστολής τελικά ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ