ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμεινε εκτός αποστολής τελικά ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην 20άδα για το ματς της Τετάρτης (8/2) με τον Αστέρα τον Κουρμπέλη παρά το γεγονός ότι μετείχε κανονικά και στην προπόνηση της Τρίτης.

Χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα την Τετάρτη (8/2) στην Λεωφόρο για το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο νεαρός μέσος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα γυμνάστηκε κανονικά αλλά ο 48χρονος προπονητής αποφάσισε να τον αφήσει εκτός καθώς είχε χάσει τις προπονήσεις των δέκα τελευταίων ημερών.

Εκτός εικοσάδας είναι και ο Μπουμάλ, πρώτη φορά σε αγώνα Κυπέλλου με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, αλλά και ο Ρινάλντι ενώ θα πρέπει δυο εκ των τριών Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνη και Πίσπα να είναι στην 18άδα σύμφωνα με τον κανονισμό που θέλει δυο παίκτες γεννημένους το 1997 και ύστερα να βρίσκονται στην αποστολή.

Επίσης για πρώτη φορά σε ματς Κυπέλλου ο Ουζουνίδης πήρε μαζί του τους δυο γκολκίπερ που έχει και στο πρωτάθλημα, Στιλ και Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αφήνοντας εκτός τον Κοτσόλη. Φυσικά εκτός έμεινε και ο Λέτο αλλά και ο Τελάντερ ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Τετάρτης (8/2) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι «Πράσινοι» ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και «κορόιδο», ακολούθησε ομαδική τακτική και παιχνίδι και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Λέτο έκανε γυμναστήριο ενώ οΤελάντερ -οι εξετάσεις έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς- ακολούθησε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της ομάδας.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οιΣτιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας".

Εκτός 20αδας έμειναν οι Λέτο, Κουρμπέλης, Τελάντερ, Ρινάλντι, Κοτσόλης, Μπουμάλ και Μίγγος ποου βρίσκεται στην Εθνική Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ