ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη η απόφαση για Μόλινς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μόλινς πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στην διάρκεια της Τετάρτης θα παρθεί η τελική απόφαση για την απόκτηση του ή μη από τον Παναθηναϊκό.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γκιγέρμο Μόλινς βρίσκεται στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα πέρασε από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ των πράσινων Παναγιώτη Κουλουμέντα προκειμένου να υπάρξει σαφή άποψη για το βεβαρημένο ιστορικό του 29χρονου επιθετικού. Και το κατά πόσο αυτό είναι απαγορευτικό για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Βέβαια το γεγονός ότι αγωνίζεται χωρίς πρόβλημα από το 2014 έως σήμερα όπως και ότι θα μπουν "δικλείδες ασφαλείας" στο συμβόλαιο του είναι θετικά στοιχεία για τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μόλινς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στην διάρκεια της Τετάρτης (8/2) όμως και αφού έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα και των εργομετρικών εξετάσεων, άρα πιθανότατα μετά το ματς με τον Αστέρα, θα υπάρξει η τελική απόφαση για την απόκτηση ή μη του Γκιγέρμο Μόλινς.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα γίνει μια σύσκεψη του ιατρικού τιμ με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο, και τον προπονητή του τριφυλλιού, Μαρίνο Ουζουνίδη και ανάλογα με την απόφαση που θα υπάρξει θα προχωρήσουν η όχι στην μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού.

Την Τετάρτη η απόφαση για Μόλινς

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο Μόλινς να βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (8/2) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά και την αναμέτρηση με τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ