ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Θέλω να έρθω πίσω"

Σισέ: "Θέλω να έρθω πίσω"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται πως έχει πάντα στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και πόσταρε στο Instagram ένα βίντεο από την υποδοχή του 2009 και τόνισε πως θέλει να επιστρέψει πίσω.

Ο νταλκάς του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλος. Τι και αν ο Γάλλος επιθετικός έχει παίξει σε ορισμένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ της Ευρώπης, το "τριφύλλι" έχει πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του και δεν ξεχνά ποτέ το εν Ελλάδι πέρασμά του. Η αλήθεια είναι βέβαια πως τόση αγάπη ίσως να μην εισέπραξε πουθενά αλλού όσο στην Ελλάδα, ενώ κατέκτησε και ένα νταμπλ την σεζόν 2009-10.

Ο ίδιος μπορεί να έχει σταματήσει την μπάλα, όμως φαίνεται πως για τον Παναθηναϊκό θα το... σκεφτόταν ξανά. Τουλάχιστον, αυτό διαφαίνεται από το ποστάρισμα που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου γράφει πως "θέλω να έρθω πίσω" και το μήνυμά του συνοδεύεται από το βίντεο της άφιξής του το 2009, όπου επικράτησε πανικός στο αεροδρόμιο για την αφεντιά του.

Τα μηνύματα ήταν πολλά από τους φίλους του Παναθηναϊκού και οι περισσότεροι θα ήθελαν να τον δουν ξανά με την πράσινη φανέλα, έστω και τώρα. Η επιθυμία από την πράξη απέχει πολύ πάντως, όμως οι ίδιοι έδειξαν για πολλοστή φορά στον Γάλλο ότι τον έχουν πάντα μέσα στην καρδιά τους. Γι' αυτό και ο ίδιος πάντα (θα) νοσταλγεί την χώρα μας και τον Παναθηναϊκό.

@fcpanathinaikos #panathinaikos #love #green #truelove i want to come back

A video posted by Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ