ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε εξέλιξη η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε εξέλιξη η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Φεϊζάλ INTIME SPORTS

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο να λέει πως θα δώσει ευκαιρία στον πρίγκιπα να αποδείξει πως θέλει να επενδύσει στην ΠΑΕ. "Έχουμε μαζέψει 7.5 εκ. ευρώ για την ΑΜΚ", αποκάλυψε επίσης.

Στα γραφεία του Τριφυλλιού βρίσκονται ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του πατέρα του Αδαμάντιου, Λεωνίδας Πολέμης, ο αντιπρόεδρος της Συμμαχίας, Τάκης Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και η εκπρόσωπος του Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποφασιστεί για τον προπονητή, τους παίκτες που βρίσκονται στη μαύρη λίστα του Γιάννη Αλαφούζου και φυσικά αν η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα κλείσει στα 28 εκ. ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αργότερα θα υπάρξει συνάντηση και με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παραμονή του.

"Θα δώσουμε ευκαιρία στον πρίγκιπα"

Λίγο αργότερα διέρρευσαν διάλογοι της ΓΣ που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και δείχνουν πως υπάρχει φως στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, χωρίς να σημαίνει φυσικά πως λύθηκαν όλα τα προβλήματα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου, έχουν μαζευτεί περίπου 7.5 εκ. ευρώ ενόψει της επικείμενης Αύξησης, όμως θα περιμένει πρώτα να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες εμπλοκής του πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Τέλος να πούμε πως εγκρίθηκε η ΑΜΚ από την ΓΣ ύψους 28 εκ. ευρώ η οποία ισχύει μόνο για τον πρίγκιπα, από τη στιγμή που παραιτήθηκαν του δικαιώματος τους οι παλαιοί μέτοχοι, ενώ το εικοσαμελές συμβούλιο θα μειωθεί κατά εννέα άτομα.

Για τον πρίγκιπα και το ενδιαφέρον είπε: "Μας ήρθε ένα γράμμα από έναν Πρίγκιπα με μεγάλο όνομα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να επενδύσει. Έγινε λόγος για μια επιταγή που δεν την είδαμε αλλά τέλος πάντων. Ακούγεται εξωπραγματικό ποσό για τα δεδομένα της εποχής, αλλά υπάρχουν κάποιοι εκκεντρικοί Πρίγκιπες, οι οποίοι ενδεχομένως να θέλουν να επενδύσουν.

Για το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, είπε: Υποχρεωτικά, ζητάω να άρετε τις επιφυλάξεις σας και να του δώσουμε τη δυνατότητα. Έχω συζητήσει με τους άλλους βασικούς μετόχους και συμφωνούν όλοι. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά, έχουμε μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία με την πλευρά του Πρίγκιπα, για αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, γιατί 5 αρχίζει πάλι το πρωτάθλημα και πρέπει να ξέρουμε ποια θα είναι η διοίκηση. Εμείς δεν πιστεύουμε στην εύκολη αγορά της δόξας μέσα σε λίγους μήνες".

Τέλος για την Παναθηναϊκή Συμμαχία, είπε: " Εμείς δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν ιδιωτική επιχείρηση γιατί εκπροσωπούμε 1,8 εκατομμύρια κόσμου. Ο Παναθηναϊκός είναι όπως η Ελλάδα, βλέπετε τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Κάναμε μεγάλα ανοίγματα και το ίδιο έγινε και στον Παναθηναϊκού. Ακολουθούσαμε μια λογική οικονομική πολιτική και μόλις έγιναν ανοίγματα, είδατε τι έγινε. Επειδή η Συμμαχία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα που προσδωκούσαμε, και οι μέτοχοι δεν έβαλαν χρήματα, εμείς θα δώσουμε την ευκαιρία στον Πρίγκιπα να μπει, κάνοντας την ΑΜΚ στα 28 εκατομμύρια ευρώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ