ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τηλέφωνο και... κύκλοι για να πέσουν οι τόνοι

Τηλέφωνο και... κύκλοι για να πέσουν οι τόνοι
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος τηλεφώνησε στον Χουάν Ραμόν Ρότσα ενώ υπήρξαν και νέες πράσινες διαρροές προκειμένου να υποβαθμιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Αργεντινό προπονητή.

Προσπάθεια να υποβαθμιστεί το θέμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και της δυσαρέσκειες από πλευράς Παναθηναϊκού έγινε το βράδυ της Τετάρτης με τον Γιάννη Αλαφούζο να τηλεφωνεί στον Αργεντινό τεχνικό και μέσω διαρροών της πράσινης ΠΑΕ να σημειώνεται ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκό το ραντεβού επισπεύσθηκε προκειμένου να εξομαλυνθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται μια άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο πράσινο στρατόπεδο.

Να συζητήσουν οι δυο πλευρές ώστε να βρεθεί μια λύση και μάλιστα να τεθεί και άμεσα ο προγραμματισμός για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Σκέφτεται την... παραίτηση

Βέβαια έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο ραντεβού της Πέμπτης και να μην ξεχνάμε ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και μάλιστα όντας και μέλος του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια φυσικά έχει ισχυρή προσωπικότητα. Κάτι το οποίο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει τον ίδιο να παραιτηθεί μην θέλοντας να γίνει έρμαιο στις διαθέσεις κάποιων άλλων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ