ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πετρόπουλος: "Έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη Δεκέμβρη"

Πετρόπουλος: "Έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη Δεκέμβρη"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Πετρόπουλος υποστήριξε πως σε λίγες μέρες θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και ήδη το όνομα του αρχίζει να απασχολεί πολλές ομάδες στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος όμως και κόντρα στην Προοδευτική έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για τον Παναθηναϊκό. Μια ομάδα στην οποία βρίσκεται πέντε χρόνια χωρίς να δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στο Τριφύλλι.

Το ίδιο έκανε και κόντρα στην Προοδευτική παίζοντας, σκοράροντας και φορώντας για πρώτη φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στις δηλώσεις του μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα με την Προοδευτική ο "Πετρό-γκολ" υποστήριξε ότι ακόμα όλα είναι ανοιχτά και ότι σύντομα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι παρά την προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ αν του γινόταν πρόταση από το Τριφύλλι θα παρέμενε στην Παιανία:

"Ήταν ένα καλό τεστ σε ένα πλαστικό γήπεδο το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει και προχωράμε για τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή της σεζόν".

Έπαιξες με το περιβραχιόνιο και μάλιστα σκόραρες κιόλας;
" Πάντα θέλω και προσπαθώ να σκοράρω. Το μέλλον μου θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε υγεία".

Πότε θα ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου για το μέλλον της καριέρας σου;
"Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα και τις επόμενες μέρες θα τα δούμε όλα. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ανήκω στον Παναθηναϊκό".

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο;
" Δεν χρειάζεται να πω κάτι στον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Πετρόπουλος".

Καπίνο: "Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

Από την πλευρά του ο Στέφανος Καπίνο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Προοδευτική αναφέρθηκε στον ίδιο, στην παρουσία του στο ματς ενώ πρόσθεσε ότι το Τριφύλλι μπορεί να φτάσει και πάλι ψηλά.

Αρχικά σε σχέση με το ματς με την "Προο" στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο λέγοντας: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου αλλά δείξαμε καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε την νίκη".

Εν συνεχεία σε ερώτηση για τα όσα συμβαίνουν στο Τριφύλλι είπε: "Είναι δύσκολη χρονιά αλλά είναι στο χέρι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να φτάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει ψηλά. Να απομακρύνουμε αυτή την κακή εικόνα".

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τη δική του εμφάνιση υποστήριξε: "Για μένα είναι κάτι ευχάριστο με κρατάει σε ετοιμότητα και έχω πει πως όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να δίνω το καλύτερο μου πρόσωπο. Μπορούμε να πάμε τον Παναθηναϊκό πιο ψηλά αλλά πρέπει να γίνουν πράγματα και αγωνιστικά εξωαγωνιστικά".

Μαυρίας: "Εμείς παίζουμε την μπάλα μας"

Τέλος ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος και κόντρα στην Προοδευτική τα πήγε αρκετά καλά σημείωσε: "Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε την μπάλα μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος"

Ενώ σε ερώτηση για το γκολ που σημείωσε πρόσθεσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε όλη η ομάδα, αισθάνομαι καλά και τα βγάζω όλα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ