ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Α.Μ.Κ. και η... παρουσία του Πρίγκιπα

Η Α.Μ.Κ. και η... παρουσία του Πρίγκιπα

Την Πέμπτη το πρωί θα συνεδριάσει η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού για να αποφασίσει για την Α.Μ.Κ. η οποία θα ανοίγει τις πόρτες στον Πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Την Πέμπτη (20/12) το πρωί (11.00π.μ.) θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι μέτοχοι του Τριφυλλιού θέλοντας να... δουν αν όντως ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ ενδιαφέρεται η όχι για να μπει στο Τριφύλλι αναμένεται να προκηρύξουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 28 εκ. ευρώ ίσως και μεγαλύτερη ώστε αν μπουν τα λεφτά από την πλευρά του Πρίγκιπα να αποκτήσει άμεσα ποσοστό μεγαλύτερο του 67.5%.

Μάλιστα οι ισχυροί άνδρες του Τριφυλλιού έχουν αποφασίσει να παραιτηθούν από το δικαίωμα των παλαιών μετόχων δίνοντας την ευκαιρία στον Φεϊζάλ ακόμα και την Παρασκευή να καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εν συνεχεία αυτά να μετοχοποιηθούν και η ομάδα να περάσει στην κατοχή του.

Βέβαια αν ο Πρίγκιπας δεν βάλει τα λεφτά τότε όλοι θα καταλάβουν πως η όλη ιστορία είναι ένα παραμύθι με δράκους και δεν θα υπάρχει πλέον άλλη δικαιολογία.

Το παρών στην Γ.Σ. της Πέμπτης αναμένεται μάλιστα να δώσει και η Κασσιανή Μιχοπούλου, εκπρόσωπος του Πρίγκιπα, η οποία έχει προσκληθεί από τους ανθρώπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να είναι παρούσα στην όλη διαδικασία αλλά χωρίς να έχει δικαίωμα λόγου.

Εξουσιοδότηση σε Αλαφούζο

Από εκεί και πέρα ο Ανδρέας Βγενόπουλος σίγουρα δεν θα δώσει το παρών αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να εξουσιοδοτήσει τον Γιάννη Αλαφούζο να ψηφίσει για αυτόν, όπως άλλωστε έκανε και ο Νικόλας Πατέρας, αλλά και σε δείγμα της καλής συνεργασίας των δυο ανδρών το τελευταίο διάστημα.

Μείωση μελών

Τέλος η Γενική Συνέλευση των μετόχων αναμένεται να αποφασίσει και για την μείωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι το οποίο αποτελεί εισήγηση του Γιάννη Αλαφούζου ώστε το σχήμα να είναι πιο ευέλικτο και να μπορεί να παίρνει αποφάσεις πιο άμεσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ