ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα ο επιτελικός χαφ, μετά οι υπόλοιποι

Πρώτα ο επιτελικός χαφ, μετά οι υπόλοιποι

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να κλείσουν τον επιτελικό χαφ εντός των ημερών, ανεξαρτήτως της κατάληξης της υπόθεσης Ιμπάρμπο, έχοντας επικεντρωθεί σε τρεις επιλογές. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο απασχολεί κατά κύριο λόγο τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αφού από την κατάληξη του θα επηρεαστεί σημαντικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Επειδή με την αποχώρηση του θα ελευθερώσει μία θέση μη κοινοτικού και θα εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα στο μπάτζετ.

Όμως, ταυτόχρονα ο Νίκος Λυμπερόπουλος μέσω των διασυνδέσεων του, αναζητά έναν επιτελικό χαφ, ώστε να ικανοποιήσει την προτεραιότητα που έθεσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης προπονητής έχει ζητήσει η δεύτερη μεταγραφή να αφορά το "δεκάρι" και έπειτα να εξεταστούν οι άλλες θέσεις.

Προκειμένου να μην περιοριστεί από την υπόθεση του Ιμπάρμπο, στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, διαθέτουν διαβατήριο της ΕΕ και αυτή τη στιγμή, δεν υπολογίζονται ως βασικοί από τις ομάδες του.

Δεν είναι σαφές πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές με τους τρεις παίκτες, αλλά η πρόθεση των ανθρώπων του Τριφυλλιού του Παναθηναϊκού είναι να καταλήξει σύντομα στην επιλογή, σε συνεννόηση με τον Ουζουνίδη, με σκοπό εκείνος να τον έχει το συντομότερο στη διάθεση του.

Ο Μασούντ του Πανιωνίου κατέχει πάντα μία θέση στη λίστα, αλλά έχει υποχωρήσει προς το παρόν, αφού η αναζήτηση αποσκοπεί σε έναν επιτελικό χαφ με προοπτικές και σε καλύτερη ηλικία. Ωστόσο, εάν οι προσπάθειες από το εξωτερικό δεν ευοδωθούν και ο Ιμπάρμπο αποχωρήσει, τότε θα επανεξεταστεί.

Περαιτέρω, ο Λούκας Βιάτρι αποτελεί μία από τις προτεινόμενες λύσεις για την επίθεση, αρέσει στους υπευθύνους του Παναθηναϊκού και εφόσον, συντρέχουν οι προϋποθέσεις, θα ασχοληθούν για τον αποκτήσουν από την Εστουντιάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλήθηκε στη Γκάνα ο Γουακάσο
Επιστροφή για Σάμπα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
Φετφατζίδης: "Υπήρξε κρούση από τον Παναθηναϊκό"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ