ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κλήθηκε στη Γκάνα ο Γουακάσο

Κλήθηκε στη Γκάνα ο Γουακάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο συμπεριλήφθηκε στις τελικές επιλογές του Αβραάμ Γκραντ για το Copa Africa 2017, παρά τον αρχικό παραμερισμό του.

Το όνομα του στις κλήσεις του Αβραάμ Γκράντ για το Copa Africa 2017 είδε ο Μουμπάρακ Γουακάσο την Τρίτη (2/1), μετά την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας.

Στην Εθνική ομάδα της χώρας κλήθηκαν 26 ποδοσφαιριστές για τη διοργάνωση και ο χαφ του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς. Τρεις θα αποκλειστούν από την τελική 23άδα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως ο Γουακάσο θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Γκαμπόν.

Απόρροια της διαμάχης που είχε ο ομοσπονδιακός προπονητής με τη διοίκηση της ομοσπονδίας, ήταν ο αποκλεισμός τριών κορυφαίων παικτών της χώρας. Πρόκειται για τον Κβάντο Ασαμόα της Γιουβέντους, τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ της Λας Πάλμας και τον Σάλεϊ Μουντάρι της Αλ Ιτιχάντ.

Ο Γουακάσο ήταν βασικός καθ' όλη τη διάρκεια των προκριματικών του Copa Africa 2017 και παρότι δεν συμπεριλήφθηκε στις αρχικές επιλογές, ήταν βέβαιη η συμμετοχή του στη διοργάνωση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ