ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φετφατζίδης: "Υπήρξε κρούση από τον Παναθηναϊκό"

Φετφατζίδης: "Υπήρξε κρούση από τον Παναθηναϊκό"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παραδέχθηκε ότι του έγινε κρούση από τον Παναθηναϊκό, όπως κι από άλλη μία ελληνική ομάδα, και υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα επίπεδο πιο πάνω από τους ανταγωνιστές του.

Συνέντευξη στην εφημερίδα, "Livesport", παραχώρησε ο 26χρονος Έλληνας μέσος της Αλ Αχλί, Γιάννης Φετφατζίδης, παραδεχόμενος πως δέχθηκε κρούση τόσο από τον Παναθηναϊκό, όπως σας είχε αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport24.gr, όσο κι από άλλη μία ελληνική ομάδα. Όταν ρωτήθηκε εάν αυτή η ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός απέφυγε να απαντήσει επικαλούμενος τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, αν και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δήλωσε ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική Ελλάδας, αν και δεν έχει γίνει επαφή με το επιτελείο του Μίχαελ Σκίμπε, και υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω σε ποιότητα και οργάνωση σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: "Υπήρξε ενδιαφέρον, έγινε μια κρούση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Γνωρίζω τι έχει γραφτεί, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή".

Για το εάν υπήρχε κρούση και από άλλη ελληνική ομάδα: "Ναι, υπήρξε επαφή".

Για το εάν αυτή η κρούση ήταν από τον Ολυμπιακό: "Μου βάζεις δύσκολα, τι να πω; Δεν θέλω να επεκταθούμε, έρχομαι σε δύσκολη θέση, έχω συμβόλαιο με την Αλ Αχλί κι εκτός απρόοπτου, θα συνεχίσω εδώ".

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη: "Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε προσφορά από ιταλική ομάδα. Τώρα, δεν έχω κάτι επίσημο, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, άλλο ενδιαφέρον κι άλλο συγκεκριμένη πρόταση. Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Όχι, δεν είχαμε κάποια επαφή μέχρι τώρα. Όμως είμαι πάντα ανοικτός για την εθνική ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Ο Ολυμπιακός ξέφυγε πάλι νωρίς στη βαθμολογία κι όλα δείχνουν ότι θα πάρει πάλι το πρωτάθλημα. Από τη μία αυτό είναι καλό για τον Ολυμπιακό, αλλά όχι για τη διοργάνωση. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, χρειάζεται να δυναμώσουν περισσότερο και οι άλλες ομάδες. Γιατί μόνο εάν υπάρχει ανταγωνισμός θα αυξηθεί το ενδιαφέρον και θα γίνουν όλοι καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή ένα επίπεδο πιο πάνω σε ποιότητα και οργάνωση. Από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ περίμενα να δείξουν περισσότερα πράγματα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ