ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παιχνίδια" με τον Εσιέν και τους "αιώνιους"

"Παιχνίδια" με τον Εσιέν και τους "αιώνιους"

Δημοσιεύματα από τη Γκάνα καταγράφουν σε ποσά την υψηλή προσφορά του Παναθηναϊκού στον Εσιέν, ενώ, ο ατζέντης του Γκανέζου, προσέγγισε τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά!

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον Μίκαελ Εσιέν και περιμένουν την απάντηση του, ώστε να συντάξουν τα συμβόλαια ή να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις.

Ιστοσελίδες από τη Γκάνα υποστηρίζουν ότι η προσφορά στον 32χρονο αμυντικό μέσο αγγίζει το 1,5 εκατομμύρια ευρώ (πάγιες αποδοχές και μπόνους), χωρίς να υπολογίζονται οι φόροι, οι οποίοι θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ.

Συμπληρώνουν ότι ο ατζέντης του, Φαμπιάν Πιβετό, έχει λάβει την πρόταση και συνεννοείται με τον πελάτη του προκειμένου να λάβουν μία απόφαση, ενώ, έχουν στη διάθεση τους κρούσεις και από ομάδες του MLS.

Πάντως, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Γάλλος μάνατζερ έχει προτείνει τον Εσιέν στον συμπατριώτη του και αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά!

Απώτερος στόχος του είναι να ανεβάσει την τιμή του εντολοδόχου του και να πετύχει την υψηλότερη συμφωνία, εκμεταλλευόμενος και τη διαμάχη των δύο αιωνίων αντιπάλων.

Είναι άγνωστο εάν ο Εσιέν θα απασχολήσει τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, αλλά, ίσως να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά.

Όπως και να έχει, στον Παναθηναϊκό έχουν προτείνει συγκεκριμένα ποσά στον ποδοσφαιριστή και στον εκπρόσωπο του και δεν προτίθενται να εμπλακούν σε οποιουδήποτε είδους παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ