ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η φωτογραφία του Εσιέν που έφερε... προτάσεις

Η φωτογραφία του Εσιέν που έφερε... προτάσεις
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία από πρόσφατο ταξίδι στο Λιόν και τρεις οπαδοί από την Ρέαλ, την Μπεσίκτας και τον Παναθηναϊκό ζήτησαν από τον Γκανέζο να πάει στην ομάδα τους.

Ο Μάικλ Εσιέν ταξίδεψε πρόσφατα στο Λιόν και την ώρα που το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε ήταν πάνω από τις Άλπεις τράβηξε μια εντυπωσιακή ομολογουμένως φωτογραφία την οποία εν συνεχεία ανέβασε στο instagram.

Αρκετοί έσπευσαν να κάνουν like στην φωτογραφία ενώ κάποιοι έγραψαν στον Γκανέζο άσο τις προτιμήσεις τους σχετικά με το που θα πρέπει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Τρεις οπαδοί από τρεις διαφορετικές ομάδες θέλησαν να τον... φέρουν στην ομάδα τους. Ένας οπαδός της Ρεάλ, ένας της Μπεσίκτας και ένας του Παναθηναϊκού φυσικά έγραψαν στον 32χρονο μέσο ότι τον θέλουν. Το θέμα βέβαια είναι τι θέλει αυτός με τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζονται χωρίς όμως κάποια εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.

Αυτό που είναι σίγουρο όπως αναφέρουν συνέχεια οι Ιταλοί είναι πως ο Εσιέν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν και τον συμπεριλαμβάνουν στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα φύγουν από το Μιλάνο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ