ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχουν επικεντρωθεί στον Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Έχουν επικεντρωθεί στον Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν καθημερινά τις επαφές με την πλευρά του Μάικλ Εσιέν προσπαθώντας να κλείσουν το θέμα θετικά πριν την ολοκλήρωση της εβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πριν καν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού παει να κανει το κόλπο γκροσο και να ενεργοποιήσει μια μεγάλη βόμβα που ακούει στο όνομα Μαικλ Εσιέν. Οπότε ειναι λογικό άπαντες στο τριφύλλι να εχουν επικεντρωθεί σε αυτή την μεταγραφή και να εχουν αφήσει για λιγο τις άλλες στην άκρη (Λιζουν, στόπερ).

Εξαίρεση αποτέλεσε η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Λουντ και αυτό γιατί έπρεπε να κλείσει το θέμα και ο 22χρονος άσος να επιστρέψει στην Ελσίνκι για 2-3 ματς ακόμα.

Ας γυρίσουμε όμως στον Εσιέν που αποτελεί και το νούμερο ενα στόχο του τριφυλλιού αυτή την περίοδο. Η μεταγραφή δουλεύεται απο τους πράσινους εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου και υπάρχει αισιοδοξία οτι η πρόταση που έχουν καταθέσει και ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ ειναι πολυ κοντά στα θέλω του Γκανεζου.

Ακόμα δεν έχουν αποσπάσει το ναι με τους εκπροσώπους του 32 μέσου να κάνουν σκληρά παζάρια για το καλύτερο αλλά στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Εσιέν έχει συνομιλήσει με αρκετούς ανθρώπους του Παναθηναϊκού όπως ο Φύσσας, ο Βόκολος και ο Αναστασίου για να του αναλύσουν το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα.

Επίσης στο τριφύλλι έχουν φροντίσει να ενημερωθούν λεπτομερώς για τον ιατρικό φάκελο του 32 Γκανέζου ο οποίος μην ξέχναμε πως είχε αντιμετωπίσει και δυο σοβαρά προβλήματα τραυματισμού στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι συζητήσεις τις τελευταίες μέρες είναι σε καθημερινή βάση και στον Παναθηναϊκό είναι λογικό να περιμένουν λίγο ακόμα την απόφαση του Γκανεζου ο οποίος θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και τι καλύτερο από μια ομάδα που θα παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα και όχι την Γουότφορντ που θα αγωνίζεται μόνο στην Premier League.

Έχουν προταθεί και άλλοι μέσοι


Φυσικά και στον Παναθηναϊκό έχουν εναλλακτική σε περίπτωση που χαλάσει του Εσιέν. Έχουν προταθεί στους πράσινους και άλλοι παίκτες με καλά χαρακτηριστικά όπως ο Κάλστρομ, ο Μουντάρι και ο Ντιόπ με την περίπτωση του πρώτου να είναι η πιο ακριβή. Δεν έχουν μπει όμως σε συγκεκριμένες συζητήσεις ακόμα και δεν έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις.

Έχουν πραγματοποιήσει το 1/4 των μεταγραφών

Ο Παναθηναϊκός το προσεχές καλοκαίρι αναμενόταν να κινηθεί για οκτώ παίκτες (δυο στόπερ, ένα αμυντικό χάφ, δυο επιτελικούς μέσους, έναν στράικερ, έναν δεξιό μπακ και έναν εξτρεμ).

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι αποκτήσεις των Καλτσά και Λουντ κάτι το οποίο σημαίνει πως έχουν γίνει οι δυο από τις οκτώ κινήσεις, άρα το 1/4 των πρασίνων μεταγραφών έχει ολοκληρωθεί. Παράλληλα σε καλό δρόμο βρίσκεται και η επιστροφή του Αμπεντ.

Όλα αυτά πριν καν τελειώσει η φετινή σεζόν και αρχίζουν να ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες για την επόμενη χρονιά, κάτι πολύ σημαντικό για τους πράσινους.

Δυο μεταγραφές μέσα στον Μάιο

Σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμία τους είναι τις επόμενες δεκαπέντε μέρες να έχουν ολοκληρώσει δυο ακόμα μεταγραφές.

Του Εσιέν και του Αμπέντ μπορεί να σκεφτεί κάποιος που είναι και οι ποιο προχωρημένες αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Το μόνο δεδομένο είναι η επιθυμία των πράσινων. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ