ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Προσθήκες και γρήγορα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την εικόνα των παικτών του, ύστερα απ' την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 απ' τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Τι δήλωσε για τα μεταγραφικά.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μέτρια εικόνα στα Περιβόλια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 απ' τον Πλατανιά χάρη σε γκολ του Γιαγιά Μπανανά στο 74ο λεπτό.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στην κάκιστη απόδοση των ποδοσφαιριστών του, χαρακτήρισε "δύσκολο μήνα" τον Ιανουάριο εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών, ενώ στάθηκε στην ανάγκη για άμεση μεταγραφική ενίσχυση.

"Η αλήθεια ήταν πως ήταν μία πολύ κακή εικόνα που δεν την περίμενα, καθώς οι παίκτες είχαν δείξει διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις. Μ' αυτή την αγωνιστική παρουσία δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. Μπορεί να υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλά περιμένεις απ' τα παιδιά που αγωνίζονται να κάνουν περισσότερα πράγματα.

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, η νίκη του ήταν δίκαιη γιατί οι παίκτες του έμπαιναν πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες και έδειξαν να το θέλουν περισσότερο. Πρέπει να δείξουμε περισσότερο πάθος, περισσότερη θέληση. Ο μήνας θα είναι δύσκολος για εμάς. Όσο πιο γρήγορα κάνουμε τις προσθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα βελτιωθούμε. Σίγουρα, αυτή η εικόνα δεν άρεσε σε κανέναν", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανώτερος ο Πλατανιάς 1-0 τον Παναθηναϊκό στηΝ πρώτη ήττα επί Ουζουνίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ