ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θετικά νέα για Σαλάχ και το μέλλον του στην ομάδα

Λίβερπουλ: Θετικά νέα για Σαλάχ και το μέλλον του στην ομάδα
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Ο Αιγύπτιος έκανε μία δημοσίευση στα social media σχετικά με την επόμενη σεζόν, η οποία φανερώνει πρόθεση παραμονής στο Άνφιλντ.

Η περίπτωση Σαλάχ έχει απασχολήσει πολύ καιρό την Λίβερπουλ αναφορικά με το μέλλον του εντός συλλόγου, όμως φαίνεται εν τέλει τα δεδομένα να ξεκαθαρίζουν.

Αφενός το ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία και η πιθανότητα να κατατεθεί άλλη μία πρόταση αυτό το καλοκαίρι από την Άπω Ανατολή και αφετέρου η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ του παίκτη και της ομάδας για ανανέωση έχουν δημιουργήσει ένα θολό κλίμα στην υπόθεση.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και επομένως οι "Κόκκινοι" βιάζονται να "δέσουν" τον Σαλάχ στο Μέρσεϊσαϊντ.

Πλέον όμως η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο Αιγύπτιος προέβη σε μία ανάρτηση στα social media, η οποία δηλώνει πρόθεση παραμονής.

Ο ίδιος έγραψε: "Ξέρουμε ότι τα τρόπαια είναι αυτά που μετράνε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου αυτά να έρθουν την επόμενη σεζόν. Οι φίλαθλοί μας το αξίζουν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναφορά του Σαλάχ στην επόμενη ημέρα και η υπόσχεσή του για τον στόχο κατάκτησης τροπαίων δείχνει πως ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του εντός ομάδας τουλάχιστον για την νέα σεζόν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ