ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπουμσόνγκ κρατάει το Λέτο

Ο Μπουμσόνγκ κρατάει το Λέτο
Μπουμσόνγκ Λέτο INTIME SPORTS

Η παραμονή του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό θα εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Στη συνάντηση της διοικούσας επιτροπής στο ξεκίνημα της εβδομάδας πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το νέα σεζόν, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις πωλήσεις και τις ανανεώσεις των συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ.

Μεγάλο αγκάθι στην προσπάθεια των ανθρώπων του "τριφυλλιού" τα χρήματα που δεν έχουν μαζευτεί ακόμα στο ταμείο από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει βέβαια στα μέσα Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πάντως ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι κοντά στην παραμονή του στους πράσινους, αρκεί βέβαια να αποχωρήσει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που έχει μεγάλο συμβόλαιο.

Η διοικούσα επιτροπή ξεκαθάρισε πως οι πράσινοι δεν μπορούν να έχουν αρκετά συμβόλαια που να υπερβαίνουν το 1 εκ. ευρώ, πόσο μάλλον ο Γάλλος άσος που το δικό του φτάνει τα 2 εκ. ευρώ.

Έτσι σε περίπτωση που αποχωρήσει, τότε ο Αργεντινός άσος θα παραμείνει στα πράσινα και τη νέα σεζόν. Κλείνοντας να πούμε πως ο Λέτο φυσικά και πωλείται, αρκεί βέβαια να έρθει ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 4 εκ. ευρώ.

Με βάση αυτά που ξέρουμε όμως μέχρι σήμερα δύσκολα θα έρθει μία τέτοια πρόταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ