ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουίνσι δίνει τη λύση στον Φερέιρα

Ο Κουίνσι δίνει τη λύση στον Φερέιρα
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Κουίνσι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δίνει τη δυνατότητα στον Φερέιρα να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κατσουράνη με μία αλχημεία.

Ο Κώστας Κατσουράνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κι έτσι κινδυνεύει με τιμωρία ακόμα και έξι αγωνιστικών (καθώς είναι αρχηγός της ομάδας).

Με δεδομένο πως δεν υπάρχει κανείς παίκτης στη μεσαία γραμμή με τα χαρακτηριστικά του Κατσούρ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρέπει κάνει διάφορες αλχημείες στην ενδεκάδα.

Το καλό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως στη διάθεση του για το παιχνίδι με Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα βρίσκεται ο Κουίνσι Οβουσού, που πλέον έχει ανεβάσει αρκετά στροφές στις προπονήσεις.

Ο 26χρονος άσος αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο αριστερό άκρο της επίθεσης, λύνοντας έτσι τα χέρια στον Φερέιρα, που θα χρησιμοποιήσει πλέον τον Σισοκό ως εσωτερικό χαφ, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να επιστρέψει και ο Πάπε Σο, οπότε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει ακόμα περισσότερα εργαλεία στα χέρια του.

Εσείς διαβάστε: Το ΥΠΕΚΑ για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, Καλά νέα για Τοτσέ, Φορναρόλι πρόβλημα ο Καπίνο, Ενοχλημένος ο Νικόλας Πατέρας, Κωνσταντίνου: "Κύριε Θεοδωρίδη, τέλος η ανοχή!", Το top10 των μεταγραφών του καλοκαιριού, Λείπει 1 εκ. ευρώ για την Αύξηση Μ.Κ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ