STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το top10 των μεταγραφών του καλοκαιριού

Το top10 των μεταγραφών του καλοκαιριού
Το top10 των μεταγραφών του καλοκαιριού

Διαβάστε το top10 του φετινού μεταγραφικού παζαριού για το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τις ομάδες να ξοδεύουν ελάχιστα χρήματα για την ενίσχυση τους (videos).

Το καλοκαίρι μας τελείωσε και μαζί του ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων της Superleague, που ούτως ή άλλως ήταν ο πιο φτωχός των τελευταίων ετών.

Οι περισσότερες ομάδες (καλώς) κινήθηκαν σε επενδύσεις με δικά τους παιδιά, παρόλα αυτά και φέτος δεν έλειψαν κάποιες εντυπωσιακές προσθήκες.

Εμείς λοιπόν μαζέψαμε τις δέκα καλύτερες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και σας τις παρουσιάζουμε.

Όπως θα διαπιστώσετε πιο κάτω από τη λίστα μας λείπουν ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης, γεγονός που αποδεικνύει την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε.

Οι δέκα οι... καλοί

Νο. 10 Ιμπραχίμ Σισοκό (Παναθηναϊκός)

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως χτύπησε φλέβα χρυσού με τον 21χρονο άσο που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από Βόλφσμπουργκ, με τους πράσινους να δίνουν ένα σχετικά μεγάλο ποσό για το "ενοίκιο" του ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη σε απόδοση των πράσινων. Αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στον άξονα.

Νο. 9 Ντρίσα Ντιακιτέ(Ολυμπιακός)

Μπορεί να μην είναι ο σταρ, αλλά αποτελεί μία σίγουρη λύση στη θέση του αμυντικού χαφ. Πολλές συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Νις, στην οποία αποτέλεσε και αρχηγός.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν απ αυτόν να κάνει τη διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Νο. 8 Νίκος Λαζαρίδης (Ατρόμητος)

Στον Ατρόμητο βρήκε την Ιθάκη του και με το καλημέρα ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Έμπειρος, με πολλές συμμετοχές στην Ευρώπη και κρίσιμα γκολ.

Πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι και ονειρεύεται έναν τίτλο με την ομάδα του Περιστερίου.

Νο. 7 Πάμπλο Κοντρέρας (Ολυμπιακός)

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως αποτελεί εγγύηση στην άμυνα. Είναι έμπειρος, έχει σημαντικές παραστάσεις στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ και μεγάλη καριέρα στην Ισπανία.

Βέβαια οι συγκρίσεις με τον Όλοφ Μέλμπεργκ είναι άστοχες, καθώς μιλάμε για εντελώς διαφορετικό στυλ παίκτη.

Νο .6 Μάρτον Φούλοπ (Αστέρας Τρίπολης)

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει αξιοπρεπή καριέρα στην Αγγλία και αρκετές παρουσίες στην Πρέμιερ Λιγκ με Σάντερλαντ, Μάντσεστερ Σίτι και Κόβεντρι.

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφή με τους Αρκάδες είναι θετικά και δίνει μία σιγουριά στην άμυνα που ούτως ή άλλως τα πηγαίνει εξαιρετικά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Νο .5 Παντελής Καφές (Βέροια)

Από τη στιγμή που ο Ντιέ είναι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, οι άνθρωποι της Βέροιας φαίνεται πως τον αντικατέστησαν επάξια.

Παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, έμπειρος με πολλούς τίτλους στην καριέρα του. Την επόμενη αγωνιστική (3η) θα τον δούμε στη μεσαία γραμμή να είναι το "μυαλό" της "βασίλισσας του βορρά".

Νο . 4 Μαραμά Βαϊουρά (Πανθρακικός)

Παίκτης ζογκλέρ με σπουδαία καριέρα στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και εντυπωσιακά γκολ. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την Ναντ, δυο Κύπελλα και το βραβείο του καλύτερου γκολ δυο φορές στην καριέρα του!

Περιμένουμε να μας χαρίσει έστω και λίγες στιγμές μαγείας με εντυπωσιακά τέρματα.

Νο. 3 Μπράνα Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Στα 27 του χρόνια ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα και με το καλημέρα έδειξε πως θα κάνει τη διαφορά. Δυο φορές πρωταθλητής με την Παρτίζαν και ένα Κύπελλο Σερβίας με την ίδια ομάδα. Σκοράρει συχνά και αγωνίζεται τόσο ως φουνταρισμός όσο και στα άκρα.

Ποιοτικός παίκτης, αλλά θέλει δουλειά στα τελειώματα όπως διαπιστώσαμε και με τον Παναθηναϊκό.

Νο. 2 Πάουλο Μασάντο (Ολυμπιακός)

Η πιο ακριβή μεταγραφή της σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στοίχισε στον Ολυμπιακό κοντά στα 2.2 εκ. ευρώ.

Έχει αξιοπρεπή καριέρα στην Γαλλία με την Τουλούζ όμως περιμένουμε να τον δούμε να ξεχωρίζει στα δύσκολα και συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Νο .1 Λίαμ Λόρενς (ΠΑΟΚ)

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως κατάφερε ο ΠΑΟΚ και τον έκλεισε. Ποδοσφαιριστής με περισσότερες από 170 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, βραβεία ποδοσφαιριστή της σεζόν και αρκετά γκολ.

Στα 31 του χρόνια είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ και γιατί όχι να αποτελέσει τον νέο ηγέτη της ομάδας, από τη στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μεγαλώσει αρκετά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ