ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλά νέα για Τοτσέ, Φορναρόλι πρόβλημα ο Καπίνο

Καλά νέα για Τοτσέ, Φορναρόλι πρόβλημα ο Καπίνο
INTIME SPORTS

Καθαρή η μαγνητική του Τοτσέ, κανένα πρόβλημα με Φορναρόλι, ενοχλήσεις στον δικέφαλο για τον Καπίνο τα νέα από το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από το ιατρικό ανακοινωθέν του Παναθηναϊκού την Τετάρτη καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Τοτσέ ήταν καθαρή ενώ και οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Φορναρόλι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Βέβαια και οι δυο ποδοσφαιριστές Πέμπτη και Παρασκευή θα ακολουθήσουν συντηρητικό πρόγραμμα και θα είναι σε θέση να δουλέψουν σε φουλ ρυθμούς από την Δευτέρα και με την επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα και όσον αφορά τον Τοτσέ η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: "Ύστερα από την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τοτσέ, δεν διαπιστώθηκε κάποιο σοβαρό εύρημα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων".

Από εκεί και πέρα το απρόοπτο των προπονήσεων της Τετάρτης είχε να κάνει με κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Καπίνο στο δεξί δικέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο νεαρός γκολκίπερ μαζί με τους Τοτσέ και Φορναρόλι θα γυμναστούν πιο ελαφρά το επόμενο διήμερο.

Όσον αφορά τις προπονήσεις στη πρωινή της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Σο και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Τοτσέ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το απόγευμα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι 5v5 με παραλλαγές. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ, Φορναρόλι και Ταμπάκης.

Να σημειώσουμε ότι το παρών στις προπονήσεις έδωσαν και οι Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Σταματάκης και Αναγνωστόπουλος από την ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ