ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστολή του πρίγκιπα & οι αποκαλύψεις του Τσάκα

Η επιστολή του πρίγκιπα & οι αποκαλύψεις του Τσάκα

Ο Βλάσης Τσάκας μιλάει για τον Σαουδάραβα πρίγκιπα που εκπροσωπεί ενώ στο φως της δημοσιότητας εμφανίστηκε η επιστολή του πρίγκιπα. (videos)

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε αποκλειστικά στα " Πράσινα Νέα" για τις προθέσεις του Σαουδάραβα πρίγκιπα, τον οποίο και εκπροσωπεί. Μάλιστα όπως τόνισε ο 26χρονος επιθυμεί να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό και να τον κάνει την Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου. Δείτε όλα τα βίντεο από τη συνέντευξη του Βλάση Τσάκα στο www.prasinanea.gr

Παράλληλα, το " Contra.gr" αποκάλυψε το ακριβές περιεχόμενο της έγγραφης πρότασης του πρίγκιπα που παραδόθηκε στα μέλη του Δ.Σ. το μεσημέρι της Δευτέρας.

Νωρίτερα, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του Άραβα, Βλάσης Τσάκας ενώ δηλώσεις έκαναν οι Γόντικας και Μαυροκουκουλάκης. Το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Βγενόπουλος -μόλις έληξε η προθεσμία στο Τζίγγερ- δημοσιοποίησε νέα ανακοίνωση.

Η συνέντευξη Τσάκα στα "Πράσινα Νέα"

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, μίλησε στα "www.prasinanea.gr" για την αξιοπιστία της πρότασης αλλά και τις προθέσεις των Αράβων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ: “Η δουλειά χάλασε λόγω καθυστερήσεων από την πλευρά Μπατατούδη. Πουλήθηκαν δύο-τρεις ποδοσφαιριστές, όπως ο Βενετίδης στον Ολυμπιακό. Αρχές Οκτώβρη έγινε η πτώχευση στην Αργεντινή και τελικώς χάλασε το ντιλ”.

Για το έγγραφο που παρουσίασε στον Δημήτρη Γόντικα: “Φέρει την υπογραφή και τη σφραγίδα του Πρίγκιπα Σουλτάν. Είναι θέμα του Παναθηναϊκού να το τσεκάρει”.

Για τα χρήματα που προορίζονται για το γήπεδο:Είναι για το Βοτανικό. Εμείς δεν έχουμε αποκλείσει τίποτα. Στο μυαλό μας είναι ο Βοτανικός. Αυτό ξέρουμε. Το ψήσιμο στον Πρίγκιπα έγινε με βάση όσα έχω πληροφορηθεί από τον Τύπο. Εάν κάπου άκουσα λάθος ή έχω μάθει λάθος, τότε λάθος τα έχω μεταφέρει. Για αυτό πάμε βήμα-βήμα. Άκουσα που βγήκε ο Βγενόπουλος, είπε 15, σκέφτηκα άντε να είναι 20-25 και είπα στον Σουλτάν 30. Άρα είμαστε καλυμμένοι”.

Για το αν το ποσό είναι διαφορετικό:Δεν είναι θέμα χρημάτων για τον Πρίγκιπα. Είναι θέμα τάξης. Άλλό να του πεις 1 και να βρει 100”.

Για το αν θέλει το ποσοστό των άλλων μετόχων: “Εμείς πάμε να πάρουμε αυτό που μας προσφέρεται δωρεάν, με συγκεκριμένη πρόταση. Αν κάποιος άλλος μέτοχος θέλει να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Πρίγκιπα, τότε τον ισχυροποιεί. Εάν κάποιος άλλος επιθυμεί να ακολουθήσει το πλάνο του Πρίγκιπα, καλοδεχούμενοι όλοι τους”.

Για την άφιξη του Πρίγκιπα στην Ελλάδα: “Εφόσον η απάντηση είναι θετική, μέχρι τις 2 Οκτώβρη θα είναι εδώ”.

Για το αν παραχωρήθηκαν οικονομικές εγγυήσεις στην ΠΑΕ: “Ο Πρίγκιπας είναι ξεκάθαρος και προσφέρει οποιαδήποτε εγγύηση ζητηθεί. Όμως εγγύηση είναι το όνομα του από μόνο του και αυτό πρέπει να το καταλάβετε καλά”.

Για το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα, ο Βλάσης Τσάκας τόνισε: “Είναι σαφές ότι δεν θα περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Εάν σε μία εβδομάδα εγώ δεν πάρω μία ξεκάθαρη και γραπτή απάντηση, όπως έχω ζητήσει, τότε η πρόταση θα εκπέσει. Θα αρχίσουν τα δύσκολα”.

Για το αν θα επιχειρήσει να έχει επαφή με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο: “Όχι, δεν έχω να πω κάτι μαζί τους τώρα. Μετά πιθανώς. Εάν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χρειαστεί κάποια διευκρίνιση, ευχαρίστως. Ουσιαστικά αυτόν αφορά η πρόταση μας”.

Για το πόσα χρόνια είναι διατεθειμένος ο Πρίγκιπας να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ: “Ο Πρίγκιπας θα βάζει λεφτά στην ΠΑΕ μέχρι να γίνει κερδοφόρα. Και θα γίνει”.

Για το πώς η ΠΑΕ θα αποφέρει κέρδη: “Αυτό θα γίνει με ένα τρόπο. Αν καταφέρουμε να γίνουμε Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου.Αυτός είναι ο στόχος μας”.

Για το αν ο ίδιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο: “Όχι, αλλά πιστεύω ότι γνωρίζω αρκετά πράγματα και μπορώ να ασχοληθώ με το αντικείμενο”.

Για τη στελέχωση της ΠΑΕ, εάν αναλάβει: “Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.Ας έρθει αυτή η ώρα με το καλό, να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και μετά τα πάντα είναι εύκολα”.

Για το αν ο ίδιος είναι εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας του Πρίγκιπα στην Ελλάδα: “Ο Πρίγκιπας είναι φίλος μου. Δεν έχει εκπρόσωπο στην Ελλάδα γιατί δεν δραστηριοποιείται εδώ. Η οικογένεια του Πρίγκιπα δέχτηκε με μεγάλη χαρά να δει ένα πρότζεκτ για την Ελλάδα και εγώ θεώρησα καλό να σπρώξω σαν ιδέα τον Παναθηναϊκό, για να εξυπηρετηθούν σκοπό. Το τερπόν μετά του ωφελίμου”.

Για το ρόλο του ίδιου στην επόμενη μέρα: “Ο Πρίγκιπας δεν έχει κάποιο ρόλο στην Ελλάδα, με εμπιστεύεται, οπότε γιατί όχι;”.

Για τη γνωριμία του ίδιου με τον Πρίγκιπα: “Τον Σουλτάν τον ξέρω περίπου 3 χρόνια. Την οικογένια του περισσότερο”

Για τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο: “Ένα τηλέφωνο να έπαιρνε όποιος τα έγραφε, θα διαπίστωνε τι έχω κάνει στη Χαλκιδική. Υπήρχε μία προστριβή με έναν ξενοδόχο, τον Θανάση Φαλάγγη, αλλά τα βρήκαμε. Στη Χαλκιδική δούλεψα σε τρία ξενοδοχεία, θέλω να πιστεύω ότι και οι τρεις ιδιοκτήτες ήταν φίλοι μου”.

Για τον ίδιο: “Δεν έχω καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, απλά δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εκεί. Έχω καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης και διαμένω στην Καβάλα”.

Για την υποδοχή που έτυχε από τους φιλάθλους η πρόταση του: “Μία πρόταση από τον Πρίγκιπα Σουλτάν δεν μπορεί να απαξιωθεί με κανένα τρόπο. Είναι σαν να λέμε ότι θα απαξιώναμε μία πρόταση του Λάτση. Είναι δυνατόν; Εγώ ξέρω ποιος είναι ο Πρίγκιπας και ποιες οι δυνατότητες της οικογένειας του”.

Για το ακριβές όνομα του Πρίγκιπα: “Είναι η αυτού εξοχότης, ο Πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Φαρφάν Αλ Σαούντ”.

Δείτε όλα τα βίντεο από τη συνέντευξη του Βλάση Τσάκα στο www.prasinanea.gr

Η επιστολή του πρίγκιπα

Το ακριβές περιεχόμενο της έγγραφης πρότασης του πρίγκιπα που παραδόθηκε στα μέλη του Δ.Σ. το μεσημέρι της Δευτέρας, αποκάλυψε το " Contra.gr".

Η επιστολή του Σαουδάραβα:

" Αγαπητοί κύριοι,

Μετά τη δημόσια δήλωση της 5ης Σεπτεμβρίου 2011 από τον κατέχοντα την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη, με την οποία παραχωρεί το μερίδιο που ελέγχει (54,7 %) σε επενδυτή που θα εξασφαλίσει ένα πλάνο ανάπτυξης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε αυτό το μετοχικό μερίδιο της ΠΑΕ υποβάλλοντας μία προσφορά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί για εμάς επενδυτική προτεραιότητα στην Ελλάδα και το σχέδιο μας έχει ως εξής:

1) Αμα τη αποδοχή της προσφοράς μας και της μεταβίβασης του 54,7 % των μετοχών, θα καταθέσουμε 20 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

2) Δεσμευόμαστε για συνολικό ποσό της τάξης των 50 εκ. ευρώ για μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

3) Αναλαμβάνουμε και είμαστε έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε με 150 εκ. ευρώ την κατασκευή του νέου σταδίου σύμφωνα με τις πρόσφατες προτάσεις ή με όποιες μεταβολές χρειαστούν οι οποίες φυσικά θα αποβλέπουν στο μέγιστο δυνατό συμφέρον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε τις προαναφερθείσες προσφορές και άμα τη αποδοχή εκ μέρους σας, θα καταθέσουμε τις τραπεζικές εγγυήσεις για όλα τα παραπάνω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ορίζω εκπρόσωπο μου τον κ. Βλάσση Τσάκα, τον προσωπικό μου σύνδεσμο και εισηγητή της ιδέας της συμμετοχής μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ελπίζοντας στην αποδοχή της προσφοράς μας, με ειλικρίνεια.

Η αυτού υψηλότης Πρίγκιπας

Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ-Σαούντ"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ