ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Η πρόταση από μόνη της δείχνει την σοβαρότητά της"

Τσάκας: "Η πρόταση από μόνη της δείχνει την σοβαρότητά της"
INTIME SPORTS

Για την σοβαρότητα της πρότασης αλλά και την ενημέρωση με δελτίου Τύπου για τα στοιχεία του Σαουδάραβα μίλησε ο Βλάσης Τσάκας με δηλώσεις του.

Τα στοιχεία του Σαουδάραβα πρίγκιπα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη τόνισε ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας που μίλησε για την αξιοπιστία της πρότασης αλλά και τις σκέψεις τους.

Παράλληλα, ο κ. Τσάκας που μίλησε στην Nova αναφέρθηκε και στα χρήματα που θα μπουν αλλά και γιατί οι Άραβς επέλεξαν τον Παναθηναϊκό.

Μερικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Τσάκα:

Για την αξιοπιστία της πρότασης: " Η προσφορά είναι από τον πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε καμία επαφή νωρίτερα. Παρακολουθούσα από εδώ εγώ τις εξελίξεις και τον ενημέρωνα. Γνωρίζαμε όλοι πως από τις 5 Σεπτεμβρίου γίνονταν ένα παιχνίδι τακτικής.

Για το γήπεδο: " Δίνουν 150.000.000 για το γήπεδο. Βεβαίως, αν ο Βοτανικός κολλήσει, θα διαλέξουμε κάτι άλλο και πάντα για το συμφέρον του Παναθηναϊκού."

Για το αν έχουν επαφή με τον Βαρδινογιάννη: " Ακόμα 20.000.000 για το ποσοστό των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν είχαμε καμία επαφή με τον ίδιο. Θα περιμένω μερικές μέρες."

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού: " Υπάρχει ένα πλάνο για επενδύσεις στην Ελλάδα και έριξα την ιδέα του Παναθηναϊκού. Αύριο (σ.σ. Τρίτη) θα πάρετε το πλήρες βιογραφικό με δελτίου Τύπου."

Για τις ανακρίβειες που ακούγονται ήδη: " Δεν μας απασχολούν τέτοια πράγματα. Ο πρίγκιπας έχει ένα επενδυτικό πλάνο για την ελληνική αγορά και θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι το όχημα μας. Η πρόταση από μόνη της δείχνει τη σοβαρότητα της και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε να την δει και να την κρίνει."

Για το γεγονός ότι η πρόταση συνέπεσε με το τελεσίγραφο Βγενόπουλου: " Δεν έχει καμία σχέση με το τελεσίγραφο Βγενόπουλου εντελώς συμπτωματικό το χρονικό σημείο που έγινε η πρόταση."

Για το ακριβές όνομά του: "Λέγεται Σουλτάν Μπιν Νασιρ Αφραχάν Αλ Σαούντ και παραλείπω το μεσαίο όνομα για ευκολία λόγου. Όλες οι δηλώσεις είναι ξεκάθαρες δεν είναι δυο ονόματα αλλά ένα".

Για την εμπλοκή του στην προσπάθεια εξαγοράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το 2001: " Όλες οι δουλειές δεν τελειώνουν πάντα ευνοϊκά και έτσι χάλασε και η δουλειά με την αγορά στον ΠΑΟΚ. Όλα τα αλλά που γράφονται και ακούγονται είναι ανοησίες."

Για τους άλλου μετόχους και αν τους θέλετε κοντά: "Αγαπώ τους Γιαννακοπουλέους από παιδί λόγω μπάσκετ και εμείς τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Δεν υπάρχουν αποκλεισμοί όποιος θέλει να ακολουθήσει μπορεί να το κάνει".

Για τις εγγυήσεις που δίνει ο πρίγκιπας: " Η πρόταση δεν περιέχει εγγυητική τραπέζης, αλλά ο πρίγκιπας είναι διατεθειμένος να καταθέσει οποιαδήποτε εγγύηση του ζητηθεί."

Αν οι Τζίγγερ και Βγενόπουλος γνωρίζουν το όνομά του: "Και οι δύο έχουν τα ντιλ τους στον Αραβικό κόσμο και αυτό θα βοηθήσει σίγουρα. Είναι σαν να ρωτήσεις έναν Έλληνα αν ξέρει η όχι τον Λάτση."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ