ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ελεύθερος Τζαβέλλας και ο μετρημένος Παναθηναϊκός

Ο ελεύθερος Τζαβέλλας και ο μετρημένος Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν καλή άποψη για τον Τζαβέλλα, έχουν διερευνήσει τις απαιτήσεις του, αλλά έχουν άλλες προτεραιότητες. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Από τη Δευτέρα (16/1) ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αφού αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αμυντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν περνά απαρατήρητος και αυτό ισχύει για τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη.

Υπό διαφορετικές συνθήκες, θα κατέθεταν αμέσως πρόταση στον 29χρονο, αφού τον θέλουν στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ επιτρέπουν μετρημένες ενέργειες, με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή να έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός επιτελικού χαφ.

Παρά τις επίσημες διαψεύσεις, οι πληροφορίες επιμένουν ότι από το Τριφύλλι έχουν διερευνήσει τις απαιτήσεις του Τζαβέλλα. Δεν έχουν υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, ωστόσο ενημερώθηκαν για τα χρήματα που θα ήθελε ο διεθνής αμυντικός για να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, "πηγές" από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι ο Τζαβέλλας προτιμά να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, παρά σε άλλη ελληνική ομάδα. Μία επιθυμία που την έχει μεταφέρει στους "πράσινους", αναμένοντας την αντίδραση τους, χωρίς να σημαίνει ότι θα τους περιμένει εσαεί.

Φαινομενικά, η κατάσταση είναι απλή: προς το τέλος Ιανουαρίου, εάν ο Τζαβέλλας είναι δεν έχει υπογράψει αλλού και ο Παναθηναϊκός έχει μπάτζετ, η υπόθεση θα τεθεί σε νέα βάση. Μέχρι τότε, δύσκολα θα προκύψει εξέλιξη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πρόταση από βδομάδα για Βιάτρι"
Βιγιαφάνιες στο Sport24.gr: "Μου δίνει ελευθερία ο Ουζουνίδης"
Δεν θα αγωνιστεί στην Τουρκία ο Ιβανόφ
Αμετάβλητο το ιατρικό δελτίο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ