ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιγιαφάνιες στο Sport24.gr: "Μου δίνει ελευθερία ο Ουζουνίδης"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μιλά στο Sport24.gr για τη μεγάλη ευκαιρία του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και υποστηρίζει πως οι δηλώσεις του Μίχαελ Σκίμπε του δίνουν επιπλέον ενέργεια.

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ισόπαλο (0-0) ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 11η (εξ' αναβολής) αγωνιστική της Super League αλλά ταυτόχρονα και ο μοιραίος χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στο τριφύλλι.

Ο Αργεντινός εξτρέμ των "πρασίνων", Λούκας Βιγιαφάνιες, μίλησε στο Sport24.gr λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς στη μικτή ζώνη του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο "Βίγια" παραδέχθηκε την εξαιρετική βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Βασίλης Μπάρκας, ωστόσο υποστήριξε ότι ήταν τυχερός στη μεταξύ τους φάση, ομολόγησε ότι νιώθει απελευθερωμένος με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού" και υποστήριξε πως οι δηλώσεις του Μίχαελ Σκίμπε του δίνουν επιπλέον ενέργεια.

- Λούκας, είχες τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ντέρμπι για να σκοράρεις και να δώσεις τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Πιστεύεις ήταν τυχερός ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, θα μπορούσες να εκτελέσεις καλύτερα, ένας συνδυασμός και των δύο;
"Νομίζω ότι ο γκολκίπερ της ΑΕΚ ήταν σε καλή ημέρα. Αλλά στη φάση που είχα, νομίζω ότι ήταν τυχερός που η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του".

- Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήσουν από τους καλύτερους του γηπέδου και της ομάδας σου. Φαίνεσαι πιο απελευθερωμένος με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία. Τι έχει αλλάξει; "Αισθάνομαι καλά στον γήπεδο, βοηθάω την ομάδα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ο προπονητής μου ζητά και να αμύνομαι, αλλά ταυτόχρονα μου δίνει ελευθερία στην επίθεση κι αυτό μου αρέσει πολύ".

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

- Ο Μίκαελ Σκίμπε υποστήριξε με δηλώσεις του ότι θα ήθελε ο Λούκας Βιγιαφάνιες να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας. Πώς αισθάνεσαι με τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η προσπάθειά σου να αποκτήσεις την ελληνική υπηκοότητα;
"Ειλικρινά δε γνωρίζω προσωπικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό (σ.σ Μίχαελ Σκίμπε), αλλά μου αρέσει πολύ που είπε αυτές τις κουβέντες για εμένα. Μου δίνει ενέργεια για να συνεχίσω να δουλεύω και να συνεχίσω να κάνω καλά αυτά που κάνω. Κάνω προσπάθεια για να αποκτήσω την υπηκοότητα, κατέθεσα όλα τα χαρτιά που έπρεπε να καταθέσω και ελπίζω να γίνει κάτι".

- Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει μακριά από την κορυφή στο πρωτάθλημα. Αλλά, στο Κύπελλο συνεχίζει και θα είναι στα προημιτελικά. Είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου;
"Είναι αλήθεια ότι στο πρωτάθλημα είμαστε λίγο μακριά, αλλά ακόμη μένει πολύ (σ.σ. πολλά ματς για να ολοκληρωθεί). Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Προφανώς και το Κύπελλο είναι ένας στόχος που έχουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ