ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρόταση από βδομάδα για Βιάτρι"

"Πρόταση από βδομάδα για Βιάτρι"

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό, Λούκας Βιάτρι. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Πρόταση για την αγορά του Λούκας Βιάτρι από τον Παναθηναϊκό, αναμένει η Εστουντιάντες! Αυτό ισχυρίζεται ο ειδησεογραφικός λογαριασμός " InfoFutbolTW", ο οποίος μεταφέρει πληροφορίες στο Twitter, που αφορούν Αργεντινούς ποδοσφαιριστές και το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Σύμφωνα με το "τιτίβισμα", στην Εστουντιάντες ισχυρίζονται ότι την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν επίσημα προσφορά από τον Παναθηναϊκό, για τα δικαιώματα του 29χρονου στράικερ.

Ο ισχυρισμός δεν είναι αβάσιμος, αφού ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, ώστε να πετύχει πιο συμφέρουσες τιμές στο μεταγραφικό παζάρι.

Φυσικά, εάν ευσταθεί η πληροφορία, συνεπάγεται πως για να γνωρίζουν κάτι τέτοιο στην Εστουντιάντες, έχουν την ανάλογη ενημέρωση από τον μάνατζερ του παίκτη ή από εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού.

Ο Λούκας Βιάτρι είναι ένας επιθετικός ο οποίος αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και η πρόθεση των ιθυνόντων του Τριφυλλιού είναι να τον κλείσουν για το καλοκαίρι και έπειτα, να προσπαθήσουν να τον φέρουν από τώρα στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, ο τραυματισμός του Βιάτρι στον αγκώνα του αριστερού χεριού δεν αποδείχτηκε πολύ σοβαρός. Το ιατρικό επιτελείο της Εστουντιάντες είχε φοβηθεί για σπάσιμο του κόκαλου, ωστόσο η ακτινογραφία έδειξε ένα εξάρθρωμα, που θα χρειαστεί μερικές μέρες για να αποκατασταθεί. Ο Αργεντινός στράικερ δεν παίξει στα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια στο Ορλάντο των ΗΠΑ και θα επανέρθει στις προπονήσεις με την επιστροφή στη Λα Πλάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βιγιαφάνιες στο Sport24.gr: "Μου δίνει ελευθερία ο Ουζουνίδης"
Δεν θα αγωνιστεί στην Τουρκία ο Ιβανόφ
Ο τραυματισμός του Βιάτρι
Ο Ζέκα εξέτισε και επιστρέφει
Νέος αντιπρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Μπαλτάκος

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ