ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δημοκρατικός που βράβευσε τον Ζιλμπέρτο

Ο Δημοκρατικός που βράβευσε τον Ζιλμπέρτο

Ο γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Μάικ Γιάνναρης, έδωσε το βραβείο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γιάννη Αλαφούζο για διάφορα θέματα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στον κατάλογο των μελών της Panatha USA περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο ισχυρά πρόσωπα της ομογένειας στη Νέα Υόρκη. Ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι, διατηρούν σχέσεις με τον σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού της Αστόρια και γνωρίζονται με τους υπευθύνους.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton στο Μανχάταν, ιδιοκτησίας του ομογενή Μιχάλη Ψαρρού, τη βράβευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέλαβε ο γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Μάικ Γιάνναρης. Πρόκειται για ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος στην Πολιτεία, ο οποίος δραστηριοποιείται επί σειρά ετών και εκλέγεται στη Γερουσία από το 2010.

Ο Δημοκρατικός που βράβευσε τον Ζιλμπέρτο

Ο Γιάνναρης έχει την υποστήριξη των πιο εύπορων ομογενών επιχειρηματιών και μετά την εκδήλωση, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δημοκρατικός πολιτικός τόνισε ότι θα συστήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ευκατάστατους ομογενείς, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του δεύτερου.

Ο Δημοκρατικός που βράβευσε τον Ζιλμπέρτο

Έτσι και αλλιώς, ο Αλαφούζος έχει μικρές προσδοκίες από το ταξίδι του, όμως θα αξιοποιήσει τις προσβάσεις του Γιάνναρη, για να παρουσιάσει το πρόζτεκτ της ανακαίνισης του "Απόστολος Νικολαΐδης" και το εγχείρημα της παναθηναϊκής γερουσίας.

Ο Δημοκρατικός που βράβευσε τον Ζιλμπέρτο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ