ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τους Ζιλμπέρτο, Στραματσόνι

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τους Ζιλμπέρτο, Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε από τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι για την εκτέλεση του πλάνο του καλοκαιριού. Μεταγραφές, αποχωρήσεις και απολογισμός στη συζήτηση.

Η ημερολογιακή έναρξη του καλοκαιριού του 2016 συνοδεύτηκε από σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με τον απολογισμό και το πλάνο της νέας σεζόν. Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι και συζήτησαν για περίπου ένα δίωρο τα τρέχοντα ζητήματα.

Στη συνάντηση δεν θίχτηκε η παραμονή του Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία, αφού η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου δεν έχει μεταβληθεί. Συγχρόνως, ο Ζιλμπέρτο δεν έχει εκφράσει αντίρρηση και τουλάχιστον σε πρώτη φάση, στηρίζει την επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ.

Πάντως, ο Στραματσόνι εξήγησε τους λόγους που δεν καταλήφθηκε η θέση στα play offs, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κατέθεσε τις δικές του απόψεις, όπως τις έχει σχηματίσει από το μικρό χρονικό διάστημα που εργάζεται στην Αθήνα.

Το κύριο θέμα αποτέλεσε ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τον Στραματσόνι να ενημερώνει για τις ανοιχτές υποθέσεις, ειδικά αυτή του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Επίσης, επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ και οριοθετήθηκαν οι προτεραιότητες και σε ποιες θα κατευθυνθούν περισσότερα χρήματα.

Το κομμάτι των αποχωρήσεων το χειρίζεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και μοιράστηκε τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τον πρώτο κύκλο των επαφών του, με τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Αναμφίβολα, οι πιο δύσκολοι χειρισμοί αφορούν τον Σέρχιο Σάντσεθ, αφού έχει κλειστό τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ.

Από εδώ και στο εξής, ο Ζιλμπέρτο και ο Στραματσόνι θα έχουν καθημερινή συνεργασία για την υλοποίηση του σχεδιασμού, με τον Αλαφούζο να έχει την εποπτεία.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ