ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη και νέα αρχή

Νίκη και νέα αρχή
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πετά για Σλοβενία την Τετάρτη και θέλει τη νίκη απέναντι στην Μάριμπορ για να κάνει μία νέα αρχή. Προβληματισμός για Πετρόπουλο, Μπαρμπαρούση. Ψάχνουν χρήματα οι πράσινοι.

Εβδομάδα με γεμάτη ατζέντα αυτή που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, αφού πολλά ζητήματα είναι ανοιχτά και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μάριμπορ στην Σλοβενία, όπου οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να βάλουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ελλάδα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανέλυσε την αντίπαλο των πράσινων στους παίκτες του στην Τρίτη, όπως γράψαμε, δείχνοντας βίντεο και μοιράζοντας ρόλους στους πράσινους, ενώ τους ζήτησε από τους "παλιούς" να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στα... πόδια τους.

Από εκεί και πέρα προβληματισμό προκαλεί ο αποκλεισμός από την αποστολή τόσο του Πετρόπουλου όσο και του Μπαρμπαρούση, με τον πρώτο να είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μάλιστα με το συμβόλαιο του να τελειώνει τον Δεκέμβρη και να μην έχει ανανεωθεί ακόμα, θα πρέπει να θεωρείται απίθανο πως θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό το 2013.

Μίλησε με Ελευθεράκη ο "Μπουμ"

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησε με τον Κώστα Ελευθεράκη για το συμβάν στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, όπου και έπιασε από τα μαλλιά τον Χριστοδουλόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν μία άσχημη στιγμή. Ο Γάλλος μάλιστα είναι στην αποστολή, οπότε το επεισόδιο θεωρείται λήξαν.

Τέλος να πούμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει χρήματα για να καλυφθεί το ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο προορίζεται να δοθεί σε παίκτες και πρώην ομάδες. Το ποσό αγγίζει το 1 εκ. ευρώ και πρέπει να βρεθεί, έτσι ώστε οι πράσινοι να είναι "εντάξει" απέναντι στις υποχρεώσεις τους και να μην κινδυνεύσουν με "καμπάνα" από την ΟΥΕΦΑ.

Εσείς διαβάστε: Βίντεο, τακτική και ενδεκάδα από Φερέιρα, Φερέιρα:"Είστε ασόβαροι και αδιάφοροι", Δίωξη σε βάρος Σεϊταρίδη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκη και νέα αρχή

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ