ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα:"Είστε ασόβαροι και αδιάφοροι"

Φερέιρα:"Είστε ασόβαροι και αδιάφοροι"
INTIME SPORTS

Με ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα μίλησε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικός. Ο Πορτογάλος εξέφρασε την απογοήτευση του χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ήταν έξω φρενών και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τα ψάλλει στους ποδοσφαιριστές των "πρασίνων".

Στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης έθεσε τους "πράσινους" προ των ευθυνών τους.

" Με έχετε απογοητεύσει έως τώρα. Είστε ασόβαροι. Δουλεύουμε τόσο καλά και τόσο σκληρά στις προπονήσεις και στο γήπεδο παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί.

Λες και δεν είστε οι ίδιοι άνθρωποι. Όταν βγαίνετε στο γήπεδο, παίζετε όπως να 'ναι. Δεν έχετε συγκέντρωση, δεν έχετε πειθαρχία, δεν βγάζετε πάθος, μοιάζετε πολλές φορές να μην σας ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά σας.

Παίξαμε με δύο αντιπάλους από τους οποίους είμαστε ανώτεροι και εσείς τους κάνατε να φαίνονται σούπερ. Δεν μπορεί να χαρίζουμε γκολ και βαθμούς σε ομάδες τις οποίες μπορούμε να νικήσουμε εύκολα. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, όχι ο αντίπαλος".

Επίσης, δεν παρέλειψε να τους θυμίσει τον κόσμο: " Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό και οφείλουμε να δείχνουμε την ανάλογη εικόνα.

Μας ακολουθεί παντού κόσμος και δεν πρέπει να τον απογοητεύουμε. Ακόμα και όταν χάνουμε, αυτός πρέπει να ξέρει ότι τα έχουμε δώσει όλα. Όχι να του δίνουμε την αίσθηση ότι δεν ενδιαφερόμαστε".

Στη συνέχεια, φρόντισε να χτυπήσει το καμπανάκι: " Μόνο με δουλειά και αλλαγή νοοτροπίας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Τώρα παίζουμε με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία και μετά σε ουδέτερη έδρα με τον Ατρόμητο. Δεν θέλω να δω παρόμοια φαινόμενα. Θέλω να κάνουμε μία νέα αρχή, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους μας".

Κλείνοντας, απευθύνθηκε και στους Έλληνες της ομάδας: "Από εσάς που έχετε γεννηθεί εδώ και αντιλαμβάνεστε καλύτερα τι συμβαίνει, που ξέρετε τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός, περιμένω πιο πολλά.

Πρέπει να βοηθάτε τους συμπαίκτες σας, να τους δίνετε να καταλάβουν που ήρθαν. Πάρτε πρωτοβουλίες, επιτέλους".

Η σημερινή προπόνηση

Με μοναδικά προβλήματα τους Λαγό και Φουρλάνο, ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τη Μάριμπορ.

Η ατμόσφαιρα στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν βαριά, απόρροια των αρνητικών αποτελεσμάτων με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό και όπως ήταν λογικό, οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν τις ασκήσεις αμίλητοι και χωρίς διάθεση για πολλά...

Το ευχάριστο για τον Φερέιρα ήταν ότι τους είχε όλους στη διάθεση του, με εξαίρεση τους Τάσο Λαγό και Σπύρο Φουρλάνο. Οι δύο νεαροί μέσοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, επειδή αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Στο σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ