ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βίντεο, τακτική και ενδεκάδα από Φερέιρα

Βίντεο, τακτική και ενδεκάδα από Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε βίντεο στους παίκτες του, δοκίμασε το 4-3-3 στην τακτική και έδειξε πως έχει μόνο ένα δίλημμα ενόψει της ενδεκάδας στο Μάριμπορ.

Σε λιγότερο από 30 ώρες ο Παναθηναϊκός θα ριχτεί στη μάχη των ομίλων του Europa League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μάριμπορ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής. Στόχος των πράσινων φυσικά η νίκη καθώς αν οι πράσινοι θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση θα πρέπει να κάνουν το δυο στα δυο με τους Σλοβένους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το ξέρει καλά αυτό και για αυτό έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με τους Σλοβένους δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην τακτική των πράσινων και στο να διορθώσουν τα λάθη που έχουν κάνει στα έως τώρα ματς.

Την Τρίτη, μετά το πέρας της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε βίντεο από παιχνίδια των Σλοβένων στους ποδοσφαιριστές του. Το υλικό που είχαν συγκεντρώσει όλο το προηγούμενο διάστημα οι πράσινοι τόσο από τα DVD που πήραν όσο και από την παρουσία του Περικλή Παπαπαναγή το Σάββατο στο ματς εκτός έδρας με την Αλουμίν συγκεντρώθηκαν με σκοπό ο 66χρονος τεχνικός να αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο παιχνιδιού της Μάριμπορ.

Ο Φερέιρα και στην διάρκεια της προπόνησης και συγκεκριμένα της τακτικής και του διπλού επέλεξε να δώσει και κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες που είχαν να κάνουν με τον τρόπο που αγωνίζεται η Μάριμπορ.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να προσέξουν τις βαθιές μπαλιές από την άμυνα και τη μεσαία γραμμή της Μάριμπορ στην πλάτη της άμυνας των πράσινων. Επίσης φώναζε συνέχεια στον Μπουμσόνγκ να ανεβάζει ψηλά την άμυνα του Παναθηναϊκού. Να μην ξεχνιέται και να βγάζει συνέχεια όσο πιο ψηλά την τετράδα της άμυνας έτσι ώστε οι γραμμές να είναι κοντά η μία στην άλλη.

Η ενδεκάδα

Όσον αφορά την ενδεκάδα από ότι φαίνεται το δίλημμα του Φερέιρα έχει να κάνει με μια θέση στην κορυφή της επίθεσης καθώς ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε τόσο τον Λάζαρο όσο και τον Φορναρόλι στην κορυφή του 4-3-3 που δοκίμασε. Οι άλλες δέκα θέσεις μοιάζουν να είναι κλεισμένες.

Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Καρνέζης, δεξία θα παίξει ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος και στο κέντρο της άμυνας οι Μπουμσόνγκ, Βελάσκες.

Στην μεσαία γραμμή ο Βιτόλο θα είναι το καθαρόαιμο αμυντικό χαφ έχοντας δίπλα του από τα δεξιά τον Ζέκα και αριστερά τον Κατσουράνη.

Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Σισοκό στα δεξιά, Κουίνσι στα αριστερά και έναν εκ των Φορναρόλι ή Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ