STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δίωξη σε βάρος Σεϊταρίδη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δίωξη σε βάρος Σεϊταρίδη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Γιώργου Σεϊταρίδη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Όπως γνωστοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά της πράσινης ΠΑΕ και του Έλληνα αμυντικού "για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012".

Να σημειωθεί πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε αφήσει αιχμές κατά της διαιτησίας μετά τη ληξη του αγώνα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή και την ήττα του με 1-0 από τον Πανθρακικό.

"Πάντα στην Ευρώπη οι ομάδες οι ελληνικές παίζουν διαφορετικά και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι και η διαιτησία.

Για το σημερινό αποτέλεσμα ευθυνόμαστε εμείς αλλά έχουμε διανύσει τρεις αγωνιστικές και το ξαναλέω ότι για το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει ευθύνη η διαιτησία αλλά αυτοί που έχουν σφυρίξει μέχρι τώρα είτε είναι ανίκανοι διαιτητές, είτε το κάνουν επίτηδες.

Δεν το λέω για το σημερινό παιχνίδι, το τονίζω, γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία αλλά για να το ακούσουν αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ