ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Είναι εξοργιστικό, αλλά τι να πω;"

Μπεργκ: "Είναι εξοργιστικό, αλλά τι να πω;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν εκνευρισμένος με τον βοηθό του αγώνα που τον έκοψε αντικανονικά για οφσάιντ στη φάση του γκολ του Λουντ, ενώ αναφέρθηκε και στα ματς με Παναιτωλικό και Θέλτα. Δηλώσεις και από τον Κάρλος Ζέκα.

Στην εφημερίδα "Πράσινη" μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και τη λευκή ισοπαλία των "πράσινων" στο Αγρίνιο. Ο Σουηδός φορ ήταν εξοργισμένος με τον βοηθό που τον υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ στη φάση του γκολ του Λουντ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, αλλά και στη μάχη με τη Θέλτα.

"Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως θα πρέπει να παίζουμε δύο μέτρα πιο πίσω από την αντίπαλη άμυνα την επόμενη φορά για να μετρήσει. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία παιχνίδι. Είναι εξοργιστικό, αλλά τι να πω; Ας μιλήσω καλύτερα για το παιχνίδι", δήλωσε ο διεθνής Σουηδός και συνέχισε για τον αγώνα:

"Νομίζω ότι ήταν μία κακή μέρα για εμάς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν παίξαμε καλά. Πολλές μακρινές μπαλιές και εμείς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε καμία πρώτη ή δεύτερη μπαλιά. Κι αυτό είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος έχει υψηλόσωμους αμυντικούς. Νομίζω ότι μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ. Κι αυτό εν τέλει έκανε τη διαφορά".

Ερωτηθείς αν υπάρχει έξτρα πίεση μετά το πρώτο στραβοπάτημα, ανέφερε: "Όχι, διότι η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Σίγουρα δεν είναι καλό και δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς έτσι. Κι ακόμη όταν έχουμε μια άσχημη μέρα και δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, πρέπει να παίζουμε καλύτερα για να νικάμε.

Αλλά όπως είπα, ακόμη κι έτσι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο δεν ήταν οφσάιντ και κακώς ακυρώθηκε. Δεν ξέρω, ακόμη και στις άσχημες μέρες μας πρέπει να παίρνουμε αυτά τα ματς. Και σ’ αυτό θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Τέλος, αναφέρθηκε στο ματς με τη Θέλτα: "Πρέπει να κάνουμε καλές προπονήσεις αυτές τις μέρες πριν πάμε στην Ισπανία. Παρά το αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς, θα πάμε εκεί έχοντας υψηλή αυτοπεποίθηση. Και θα πάμε στο Βίγκο για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε".

Ζέκα: "Δύσκολο να μην σου μετράνε κανονικό γκολ"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, είπε στην ίδια εφημερίδα: "Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι δεν αρχίσαμε καλά. Σημειώσαμε ένα καθαρό γκολ, το οποίος κακώς δεν μέτρησε ο διαιτητής. Έπρεπε να κάνουμε περισσότερα στο γήπεδο, αλλά είναι πάντα δύσκολο να διαχειριστείς μια κατάσταση, όταν πετυχαίνεις ένα κανονικό γκολ και δεν στο μετράνε οι διαιτητές.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Φέραμε μια ισοπαλία που θα είναι πάρα πολύ δύσκολη για κάθε άλλη ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας για να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στραματσόνι: "Μην κάνουμε τα ίδια λάθη με τη Θέλτα"
Συσκέφθηκαν ο Στραματσόνι και οι συνεργάτες
Το high five Ουαρντά και Στραματσόνι
Παραπέμπει τον βοηθό Λάμπρου, ο Μπίκας
Ο Χουλτ γυμνάστηκε ξανά μόνος του
Ισορροπία για τη διαχείριση της "γκέλας"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ