ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουλτ γυμνάστηκε ξανά μόνος του

Ο Χουλτ γυμνάστηκε ξανά μόνος του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Νίκλας Χουλτ και θα εξεταστεί ξανά πριν το ταξίδι στη Γαλικία για το ματς με τη Θέλτα.

Στη Θέλτα επικεντρώνεται από την Κυριακή (25/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει λίγες ημέρες να διορθώσει τις δυσλειτουργίες που έχει εντοπίσει και να μάθει εάν θα υπολογίζει τον Νίκλας Χουλτ για το ματς της Γαλικίας.

Στην κυριακάτικη προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ υποβλήθηκε σε θεραπεία και γυμνάστηκε χαλαρά. Έχει μέρες μέχρι το ταξίδι στο Βίγκο, αλλά θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο και θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι αγωνίστηκαν στο χτεσινό ματς έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ο Λέτο εκτέλεσε ασκήσεις με χαμηλή ένταση και ο Μπουμάλ ακολούθησε το πρόγραμμα του, αλλά και οι δύο δεν υπολογίζονται για τη Θέλτα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα (26/9) στις 18:30.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ