ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεπτομέρειες για τη διαπραγμάτευση για Μολέντο

Λεπτομέρειες για τη διαπραγμάτευση για Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βραζιλιάνικός Τύπος παραθέτει επιπλέον πληροφορίες για τις συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέντο. Διαβάστε την αντίφαση για το συμβόλαιο.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ επιμένουν ότι η Ιντερνασιονάλ έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό για τον Ροντρίγκο Μολέντο και μάλιστα, παραθέτουν λεπτομέρειες από τη διαπραγμάτευση!

Στα ρεπορτάζ της Τετάρτης (1/2) ανέφεραν ότι η Ιντερνασιονάλ ήθελε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό και ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε, δεχόμενος να συζητήσει μόνο για πώληση.

Μία ημέρα αργότερα, η ιστοσελίδα "zh.clicrbs.com.br" παρουσίασε τα ποσά που έχουν ακουστεί στη συζήτηση. Η Ιντερνασιονάλ φέρεται να προσέφερε 500.000 ευρώ για δανεισμό του Βραζιλιάνου στόπερ και ο Παναθηναϊκός ζήτησε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον πουλήσει.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Μολέντο έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2017, συνεπώς η Ιντερνασιονάλ μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο σε μερικούς μήνες.

Περαιτέρω, το δημοσίευμα προεξοφλεί την αποτυχία της διαπραγμάτευσης, αφού επισημαίνει ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν υπαναχωρεί από τη θέση της.

Για να τεθεί το ζήτημα στη σωστή βάση, ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Μολέντο τον Ιανουάριο του 2016 και στην ανακοίνωση έκανε λόγο για συνεργασία έως τον Ιούνιο του 2018.

Ακόμα, από τη διοίκηση διαψεύδουν ότι έχει κατατεθεί πρόταση από την Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο και συμπληρώνουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Στον αντίποδα, οι πληροφορίες των βραζιλιάνικων ΜΜΕ προέρχονται από κάπου, αφού περιέχουν αρκετές λεπτομέρειες...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ