ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Ιντερνασιονάλ μιλάει με τον Παναθηναϊκό για Μολέντο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Ιντερνασιονάλ φέρεται να συζητά με τον Παναθηναϊκό για τον Ροντρίγκο Μολέντο, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να απασχολεί αρκετές βραζιλιάνικες ομάδες αυτή τη χρονική περίοδο.

Έχει πέραση αυτή τη χρονική περίοδο στη Βραζιλία ο Ροντρίγκο Μολέντο... Μετά τη Γκρέμιο, η οποία προσέγγισε ανεπίσημα τον Παναθηναϊκό για να διερευνήσει εάν παραχωρείται ο 30χρονος αμυντικός, προέκυψε ενδιαφέρον από την Ίντερνασιονάλ και μάλιστα έχει πάρει πιο επίσημη μορφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Globoesporte", η Ιντερνασιονάλ επεδίωξε το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, όμως έλαβε αρνητική απάντηση. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει τη διάθεση να διαπραγματευτεί μόνο την πώληση και όχι κάτι ενδιάμεσο.

Επιπροσθέτως, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζεται και τα εμπλεκόμενα μέρη τη χαρακτηρίζουν δύσκολη. Κάτι που μεταφράζεται πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να καταλήξουν σε συμφωνία και ο Μολέντο να φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα της Ίντερνασιοναλ.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι ο Μολέντο δεν παραχωρείται, αφού αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας. Πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο, που δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί, με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να έχει λήξει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ