ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεμένει από διεθνείς ο Παναθηναϊκός

Ξεμένει από διεθνείς ο Παναθηναϊκός
Καραγκούνης Κατσουράνης

Με την αποχώρηση των Βύντρα, Σπυρόπουλου και Χριστοδουλόπουλου ο Παναθηναϊκός ξεμένει με μόλις τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ελλάδας!

Από το ξεκίνημα της σεζόν η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια της ομάδας, με σκοπό να μειωθεί το μπάτζετ και να αποπληρωθούν τα χρέη της ΠΑΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν πολλοί παίκτες έφυγαν ως ελεύθεροι με τη συνολική "χασούρα" από το 2010-2011 μέχρι και σήμερα να υπολογίζεται κοντά στα 25 εκ. ευρώ!

Με αφορμή λοιπόν τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποχωρήσεις των Βύντρα, Σπυρόπουλου και Χριστοδουλόπουλου, παρατηρήσαμε πως ο Παναθηναϊκός ξεμένει από διεθνείς ποδοσφαιρισές στην Εθνική Ελλάδας!

Συγκεκριμένα από το περσινό ρόστερ μέχρι και σήμερα έχουν φύγει οι: Σπυρόπουλος Νίκος, Σωτήρης Νίνης, Δημούτσος Ελίνι, Καραγκούνης Γιώργος, Κατσουράνης Κώστας, Χριστοδουλόπουλος Λάζαρος και όπως όλα δείχνουν ο Λουκάς Βύντρα.

Οι μόνοι παίκτες που έχουν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος και υπολογίζονται για το μέλλον είναι οι Καπίνο, Καρνέζης και Μαυρίας με τους δυο πρώτους να αγωνίζονται όμως στην ίδια θέση!

Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε πως θα κινηθεί στο μέλλον η διοίκηση των πράσινων, αφού πλέον οι ξένοι παίκτες πρώτης γραμμής είναι περισσότεροι από τους Έλληνες.

Φυσικά και δεν είναι κακό αυτό, απλά οι πράσινοι με τη συμμετοχή των Ελλήνων διεθνών σε τελικές φάσεις διοργανώσεων κερδίζουν χρήματα ως αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης: Αριστερός μπακ και... Καβενάγκι, Το πάρε δώσε στον Παναθηναϊκό, "Χαλάει" του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό, Φύγε συ... έλα συ Σπυρόπουλε, Ξεμένει από διεθνείς ο Παναθηναϊκός

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ