ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύγε συ... έλα συ Σπυρόπουλε

Φύγε συ... έλα συ Σπυρόπουλε
INTIME SPORTS

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός αφήνει ελεύθερο τον Νίκο Σπυρόπουλο για την Κιέβο έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση από τώρα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου

Ο Παναθηναϊκός αφήνει ελεύθερο τον Νίκο Σπυρόπουλο και τον αντικαθιστά με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ προκειμένου να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Λουκά Βύντρα.

Οι πράσινοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τον άσο του Πανιωνίου η οποία θα ενεργοποιείτο από το καλοκαίρι αλλά αποφάσισαν να κάνουν μια κίνηση προς τους "κυανέρυθρους" προκειμένου να εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πανιώνιο.

Το Τριφύλλι σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτείνει ένα ποσό τις τάξεως των 30.000-40.000 ευρώ και το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε σε Δ.Σ. των "κυανέρυθρων".

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της ομάδας της Νέας Σμύρνης η οποία σαφώς δεν θέλει να κρατήσει έναν παίκτη στις τάξεις τον οποίο δεν θα χρησιμοποιεί από τη στιγμή που μπορεί να έχει και κάποιο ελάχιστο δυνατό κόστος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ