ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πάρε δώσε στον Παναθηναϊκό

Το πάρε δώσε στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιες αποφάσεις πάρθηκαν στις πολύωρες συσκέψεις της πράσινης ΠΑΕ με θέμα τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες στο πράσινο ρόστερ. Ποια η εμπλοκή με τον Βύντρα και τι λένε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει.

Ολοκληρώθηκαν οι πολύωρες μεταγραφικές συσκέψεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα την μεταγραφική ενίσχυση του Τριφυλλιού και το τι μέλει γενέσθαι με τις αποχωρήσεις ενώ υπήρξαν και πάλι ραντεβού με ποδοσφαιριστές των πράσινων και εκπροσώπους τους.

Συσκέψεις στις οποίες έλαβαν μέρος τα στελέχη των πράσινων αλλά και ο Ούγκο Βαρέλα, ο αρχισκάουτερ του Τριφυλλιού ο οποίος βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην χώρα μας.

Παρελθόν Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος

Παρελθόν από το Τριφύλλι πλην του Νίκου Σπυρόπουλου ο οποίος από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στην Ιταλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Κιέβο Βερόνα αναμένεται να αποτελέσει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Για τον Λάζαρο ήρθε τελικά πρόταση στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αυτή δεν είναι ούτε από την Μπολόνια, ούτε την Χέρτα αλλά το θέμα της αποχώρησης του αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη το πρωί.

Εμπλοκή με Βύντρα

Από εκεί και πέρα νέα εμπλοκή υπήρξε στο θέμα της αποχώρησης του Λουκά Βύντρα. Όπως υποστήριζαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκεί που όλα είχαν συμφωνηθεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής άλλαξε τις απαιτήσεις του με αποτέλεσμα όλα να είναι στον αέρα. Και τις δυο πλευρές να έρχονται πλέον σε ευθεία σύγκρουση.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή βέβαια σημείωναν ότι τίποτα δεν άλλαξε ενώ τόνιζαν πως ο παίκτης τη φετινή σεζόν δεν έχει πάρει ούτε το 1/30 των χρημάτων που έχει να λαμβάνει και έχει το δικαίωμα προσφυγής.

Μένει να δούμε αν θα γίνει ένα ακόμη ραντεβού ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή η αν ο παίκτης από την πλευρά του θα ασκήσει το δικαίωμα προσφυγής που έχει για να μείνει ελεύθερος.

"Καίνε" Κοντοέ και τους... υπόλοιπους

Σε ότι αφορά τις προσθήκες που θέλουν να κάνουν στον Παναθηναϊκό αλλά πλέον έχουν ελάχιστο χρόνο από την πράσινη ΠΑΕ έκαιγαν όσα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έως σήμερα μαζί και αυτό του Γιάννη Κοντοέ για τον οποίο στελέχη του Τριφυλλιού έλεγαν ότι υπάρχει συμφωνία το μεσημέρι της Τρίτης.

Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλεγαν πως την Τετάρτη θα γίνουν γνωστές κάποιες κινήσεις της πράσινης ΠΑΕ που φέρουν την έγκριση του Ούγκο Βαρέλα και τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει ως σήμερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ