ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αριστερός μπακ και... Καβενάγκι

Αριστερός μπακ και... Καβενάγκι
Καβενάγκι

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και στον Παναθηναϊκό φορτσάρουν για τουλάχιστον δυο κινήσεις. Ενδιαφέρον για Καβενάγκι γράφουν οι Ισπανοί.

Από την Τρίτη το μεσημέρι στον Παναθηναϊκό γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων με σκοπό το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και την προσθήκη ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν άμεσα.

Έτσι την Τετάρτη Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος "τελείωσαν" από το τριφύλλι με τον πρώτο να οδεύει στην Κιέβο και τον δεύτερο να είναι επίσης κοντά σε ιταλικό σύλλογο.

Προσπάθεια γίνεται και για τη λύση της συνεργασίας με τον Λουκά Βύντρα, όμως η πλευρά του έμπειρου αμυντικού κρατάει σκληρή στάση αν και την Πέμπτη θα γίνει νέα επαφή με τον δικηγόρο του.

Πάει για δυο και βλέπουμε

Με τις αποχωρήσεις του Βύντρα και του Σπυρόπουλου δημιουργείται ένα τεράστιο κενό στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να καλυφθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ονόματα μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει, όμως είναι βέβαιο πως θα αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ που θα μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα δημοσίευμα από την Ισπανία θέλει τους πράσινους να εξετάζουν τον Αργεντινό φορ (με ιταλικό διαβατήριο) Φερνάντο Καβενάγκι.

Ο 30άχρονος άσος αγωνίζεται στην Βιγιαρεάλ (β' Ισπανίας) όμως δεν αποτελεί βασική λύση για τον προπονητή του. Ο Καβενάγκι ξεκίνησε ως σπουδαίο ταλέντο, όμως κάποιοι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που θα ήθελε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ