ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για αυτό έκανε πίσω η Σάντερλαντ για Μαυρία

Για αυτό έκανε πίσω η Σάντερλαντ για Μαυρία
Σισοκό Μαυρίας INTIME SPORTS

Το Sport24 μίλησε με δυο δημοσιογράφους από την Αγγλία που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Σάντερλαντ οι οποίοι και μας μίλησαν για τους λόγους που οι "μαυρόγατες" δεν προχώρησαν την μεταγραφή του Χάρη Μαυρία.

Η απόφαση των ανθρώπων της Σάντερλαντ για νέα καθυστέρηση στο θέμα της μεταγραφής του Χάρη Μαυρία έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και τους Άγγλους και πολύ δύσκολα θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Άγγλοι ζήτησαν νέα προθεσμία για να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 20χρονου άσου αλλά στον Παναθηναϊκό δεν δέχτηκαν και έτσι το σίριαλ αυτό δείχνει να μην έχει αίσιο τέλος για το Τριφύλλι αλλά και τον Χάρη Μαυρία.

Το Sport24.gr μίλησε με δυο δημοσιογράφους στην Αγγλία που ασχολούνται καθημερινά με το ρεπορτάζ της Σάντερλαντ θέλοντας να μάθει τους λόγους για τους οποίους οι υπεύθυνοι του αγγλικού συλλόγου θέλησαν να τρενάρουν την μεταγραφή.

Αρχικά η Σάντερλαντ έχει πραγματοποιήσει έως τώρα 9 μεταγραφές έχοντας αποκτήσει τους Άλντιτορ, Τζακερίνι, Μανόνε, Ελ Χατζί Μπα, Γουάτμορ, Ρομπέρζ, Καμπράλ, Ντιακιτέ και Κάρλσον δαπανώντας για τους τρεις πρώτους μόνο γύρω στα 20 εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα έχει πουλήσει μόνο τον Μινιόλε στην Λίβερπουλ έχοντας εισπράξει 11 εκ. ευρώ ενώ έχει τέσσερις παίκτες προς πώληση χωρίς να έχει καταφέρει να πουλήσει κανέναν. Έτσι η διοίκηση της Σάντερλαντ θέλησε να βάλει "φρένο" στις αποκτήσεις παικτών προτού προχωρήσουν οι παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Ο Έλις Σορτ, ιδιοκτήτης του συλλόγου, μπορεί να είναι πολύ πλούσιος, όμως, αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην επιθυμεί να ρίξει κι άλλα χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που είναι προς πώληση όπως οι Κάρλος Κουεγιάρ, Φιλ Μπάρντσλεϊ, Στεφάν Σεσενιόν και Τζέιμς ΜακΛιν.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τις προτεραιότητες αυτή την ώρα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Σάντερλαντ και σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ένας ακραίος επιθετικός. Αλλά αντίθετα ένας αριστερός και ένας δεξιός μπακ αλλά και η απόκτηση και ενός μέσου. Αν γίνουν αυτές οι κινήσεις και έρθουν χρήματα από πωλήσεις θα υπάρξει απόκτηση και ενός περιφερειακού επιθετικού αλλά τότε τα δεδομένα ίσως δεν είναι τα ίδια.

Τέλος, ένας ακόμη λόγος που στην Σάντερλαντ δεν προχώρησαν την μεταγραφή είναι το γεγονός ότι οι "μαυρόγατες" δεν πούλησαν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, Τζέιμς ΜακΛιν, στην Σέλτικ όπως αναμενόταν. Η ομάδα του Πάολο Ντι Κάνιο περίμενε πως θα έχει στα γραφεία της πρόταση για τον Ιρλανδό, όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ως τώρα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχουν εκτός αυτού άλλες τρεις λύσεις για τα άκρα της επίθεσης (Άνταμ Τζόνσον, Τζακερίνι και Κάρλσον).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ