ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας
ICON

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά ο Χάρης Μαυρίας, αφού η Σάντερλαντ ζήτησε νέα παράταση και οι "πράσινοι" σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις.

Κάτοικος Ελλάδας θα συνεχίζει να είναι ο Χάρης Μαυρίας, αφού οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Σάντερλαντ οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Όπως υποστηρίζουν από τη διοίκηση του Τριφυλλιού, η αγγλική ομάδα ζήτησε νέα παράταση για την υλοποίηση της συμφωνίας, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Ήδη η υπόθεση έχει τραβήξει μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού το ενδιαφέρον των Άγγλων εκδηλώθηκε στις αρχές του Ιουλίου.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στα οικονομικά ανταλλάγματα και στον τρόπο εξόφλησης των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, όσα είχαν συμφωνηθεί προφορικώς είχαν αποτυπωθεί και εγγράφως, ενώ ο προπονητής των Άγγλων, Πάολο Ντι Κάνιο είχε μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο με τον Χάρη Μαυρία.

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν ότι το ζήτημα πρέπει να λήξει αφού είχε εξελιχθεί σε... σήριαλ με πλήθος δημοσιευμάτων στο Νησί. Παρότι τα 3 εκατομμύρια ευρώ έλυναν πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα, εντούτοις προτιμήθηκε ο 19χρονος εξτρέμ να παραμείνει στο Τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ