ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Χάρη εσύ είσαι το μέλλον μας"

Αλαφούζος: "Χάρη εσύ είσαι το μέλλον μας"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος πήρε προσωπικά την υπόθεση "ανύψωσης ηθικού" του Χάρη Μαυρία μετά την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Σάντερλαντ.

Η αρνητική εξέλιξη που είχε η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ είχε σαν αποτέλεσμα ο νεαρός άσος που περίμενε, όπως είναι λογικό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ να πέσει λίγο ψυχολογικά.

Στο Τριφύλλι βέβαια από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ο νεαρός άσος είναι ότι καλύτερο έχουν οι πράσινοι σε αυτή την ηλικία θέλησαν να ανεβάσουν ψυχολογικά τον 20χρονο άσο και το πήρε προσωπικά πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον παίκτη και μεταξύ άλλων του είπε ότι αυτός είναι το μέλλον του Τριφυλλιού και πως ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει τον διεθνή άσο αλλά τα χρήματα που πρόσφερε η Σάντερλαντ ήταν πάρα πολλά και οι πράσινοι δεν μπορούσαν να πουν όχι.

Του είπε μάλιστα ότι έδειξε πως το όνομα του μετράει και σίγουρα στο μέλλον θα έρθουν και άλλες προτάσεις για αυτόν:

«Χάρη ξέρεις καλά ότι η ομάδα και εγώ προσωπικά δεν θέλαμε να σε δώσουμε, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η πρόταση που δεν μπορούσαμε να την αρνηθούμε.

Ακόμη κι αν χάλασε η μεταγραφή σου έδειξες πόσο μετράει το όνομά σου στην Ευρώπη και σίγουρα θα σου δοθούν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Θέλω να σου πω ότι εμείς σαν Παναθηναϊκός είμαστε χαρούμενοι που παραμένεις δίπλα μας.

Είσαι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είσαι το μέλλον μας και η παρουσία σου θα μας βοηθήσει πολύ».

Κάτι ανάλογο είχε κάνει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και με τον Καρνέζη όταν φάνηκε να στραβώνει η μεταγραφή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ