ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτσι θα αθωώσουν τον Παναθηναϊκό

Έτσι θα αθωώσουν τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

"Eπιθετική" γραμμή σκοπεύουν να ακολουθήσουν στον Παναθηναϊκό με αφορμή την απολογία τους στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague για τα επεισόδια στην Λιβαδειά.

To μεσημέρι στη 1μ.μ θα παιχτεί το... τρίτο ημίχρονο του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" καλούνται να ανατρέψουν το βαρύ κατηγορητήριο, καθώς έχουν κληθεί σε απολογία μετά την επιβαρυντική έκθεση της αστυνομίας.

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει βίντεο το οποίο δείχνει πως η έκθεση της αστυνομίας περιλαμβάνει δύο βασικές παραποιήσεις ως προς τα επεισόδια στην θύρα 5, που οδήγησαν στην τρίλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω χρήση χημικών.

Στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για ανακρίβειες από την αστυνομία, τις οποίες σκοπεύουν να αποδείξουν με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει.

Στην αναφορά της η αστυνομία υποστηρίζει ότι: "... η αναμέτρηση διακόπηκε έπειτα από χρήση καπνογόνων και βεγγαλικών από οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στις θύρες 5 και 6, τα οποία έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική...", και συμπληρώνει πως: "... ουδέποτε υπήρξε ρίψη δακρυγόνων από την πλευρά των ΜΑΤ".

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι αυτό είναι ανακριβές, διότι άνδρας των ΜΑΤ έριξε δακρυγόνο στην θύρα 5, προκειμένου να "απωθήσει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κομίνης να διακόψει το ματς για 3 λεπτά, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Επίσης, στην έκθεση της η αστυνομία, αναφέρει: "... oι άνδρες των ΜΑΤ δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού στη θύρα 5, σε προσπάθεια τους να τους διαχωρίσουν σε δύο σημεία της συγκεκριμένης θύρας".

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε εξαρχής γκλομπ, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ