ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκελ(α)… για τίτλο

Γκελ(α)… για τίτλο
INTIME SPORTS

Η γκέλα για τον Παναθηναϊκό με βάση την εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια και το 1-0 που κέρδιζε όλα σχεδόν τα ματς, για πολλούς ήταν δεδομένη. Κανείς όμως δεν την περίμενε στη Λιβαδειά...

Παρά την απουσία του Λέτο, τον τραυματισμό του Κουίνσι όλοι εντός και εκτός Παναθηναϊκού πίστευαν ότι το Τριφύλλι θα βρει τον τρόπο να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Έστω και με 1-0. Έστω και με ένα γκολ στο τέλος του αγώνα.

Τελικά όμως το γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά τις αναμέτρησης ήρθε από τον Λεβαδειακό και ο Παναθηναϊκός έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη του τίτλου.

Δεν θεωρώ βέβαια ότι η ήττα αυτή θα του στερήσει το πρωτάθλημα αν από εδώ και πέρα οι πράσινοι δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και συνεχίσουν νικηφόρα.

Θεωρώ ότι ο ΟΣΦΠ θα κάνει και άλλες γκέλες και θα δώσει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να αποσπαστεί και άλλο στην βαθμολογία συν ότι το ντέρμπι των δυο ομάδων είναι στο ΟΑΚΑ.

Για το ματς της Λιβαδειάς πολλά μπορεί να πει κανείς. Για άστοχες επιλογές του Φερέιρα , για τους τραυματισμούς του Κουίνσι και του Ζέκα στη διάρκεια του αγώνα που έπαιξαν ρόλο, για την κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί παίκτες.

Εγώ όμως θα σταθώ στη συνολική εμφάνιση και απόδοση των πράσινων. Τόσο αυτών που έπαιξαν όσο και του Φερέιρα που ήταν στο πάγκο.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Λειβαδιά δεν ήταν εμφάνιση ομάδας που πηγαίνει για το πρωτάθλημα. Δεν είχε το σθένος και το πάθος του πρωταθλητή. Της ομάδας που έπαιζε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τον τίτλο και το ήθελε πάση θυσία.

Αντίθετα ο Λεβαδειακός είχε το πάθος της ομάδας που μαχόταν για τη σωτηρία, έπαιξε όπως έπρεπε και στο τέλος πήρε τελικά και κάτι που δεν δικαιούταν, τη νίκη, αλλά για το οποίο πάλεψε.

Φυσικά και μια ήττα δεν μηδενίζει την προσπάθεια των παικτών του Ζεσουάλδο Φερέιρα και του ίδιου του Πορτογάλου προπονητή.

Στο χέρι τους είναι να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και, όπως ακριβώς είπε και ο 65χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, η ήττα αυτή να γίνει αφορμή για ένα νέο νικηφόρο σερί. Ένα σερί που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά ήταν απλά εκπληκτική. Ακατανόητη ήταν η στάση ενός αστυνομικού που θέλησε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με την αλόγιστη χρήση βίας. Ενός ανθρώπου που ήθελε να γίνει ο… πρωταγωνιστής του αγώνα. Αν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και μάλιστα σε τέτοιες θέσεις…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ