ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται η ώρα για Κουίνσι

Έρχεται η ώρα για Κουίνσι
INTIME SPORTS

Έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κουίνσι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Γκανέζου άσου με τον Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του Κουίνσι θα έρθει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και να συζητήσει παράλληλα, με την διοίκηση των "πρασίνων" για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γκανέζου άσου στους "πράσινους".

Ο Λιόν Κάλεντερ ξεκαθάρισε ότι ο Κουίνσι είναι ευχαριστημένος που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να ενημερώσουν για τις προθέσεις τους την Αλ Σαντ στην οποία ανήκει μέχρι το τέλος Μαϊου. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Εξέδρα":

Έχετε προγραμματίσει ταξίδι στην Αθήνα;

" Θα είμαι στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου για να δω και το μεγάλο ντέρμπι. Φυσικά και για να συναντηθώ με τη διοίκηση της ομάδας".

Ti εισπράττετε από την επικοινωνία σας με τον Κουίνσι; Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό;

" Βεβαίως και θέλει. Ο Κουίνσι είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό. Του αρέσει το κλαμπ, η Αθήνα και έχει πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Μαθαίνω ότι και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει".

Ti ρήτρα υπάρχει στο συμβόλαιο του και μέχρι μπορεί ο Παναθηναϊκός να την ενεργοποιήσει;

" Η ρήτρα ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενημερώσει την Αλ Σαντ για τις προθέσεις του μέχρι το τέλος Μαΐου".

Γνωρίζετε τι σκέφτεται να πράξει η Αλ Σαντ το καλοκαίρι;

"Ξέρω ότι η Αλ Σαντ θέλει να τον πουλήσει. Λογικό αφού του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του".

Πόσο τον κοστολογεί;

" Γύρω στα 5-6 εκατ. ευρώ. Οπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός λόγω της ρήτρας είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου".

Yπάρχουν προτάσεις;

" Ναι. Από αρκετές ομάδες στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Τουρκία. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ορισμένα έχουν γραφτεί".

Toν απασχολεί το θέμα του συμβολαίου του;

" Προς το παρόν όχι. Ο Κουίνσι θέλει να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα στο πρωτάθλημα. Πέρασε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για λίγο εκτός αγώνων και τον έβγαλε από τον ρυθμό του. Αλλά θα τον ξανά βρει γρήγορα".

Έχετε μάθει ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα;

" Το έχω πληροφορηθεί. Ελπίζω να τα ξεπεράσει σύντομα".

Διαβάστε τι αναφέρουν Νίκος Τζουρούδης και Λάκης Νικολάου για την χονδροπάθεια και το πόσο μπορεί να επηρεάσει την καριέρα του Λέτο.

Διαβάστε για την ομιλία του Φερέιρα προς τους παίκτες του στην προπόνηση της ομάδας.

Διαβάστε την επιβεβαίωση της Τράπεζας για το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ που θέλουν να καταθέσουν στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ